banner.png

 

Tétmeccsen is bemutatkozik új csapatunk

- Péntek este, Törökbálinton lépünk pályára először a Piros csoportban

- Ellenfelünket hozzánk hasonlóan új vezetőedző, Horváth Balázs irányítja

- Az MTK is részt vett a veszprémi Hoya-Yuniku felkészülési tornán, a 3. helyen végzett


Bálint Bence, Czura Attila, Karosi Gergely, Kerkai Ákos, Kiss Ádám, Kopasz Márton, Kovács Barnabás, Kutrovich Bence, Pintér Máté, Somogyfoki Péter, Szántó Dániel, Timkó Norbert, Tóth Péter, Vida Zoltán, Villányi Benedek, Beák Gábor csapatkapitány. Ezzel a kerettel vághat neki a Piros csoportos bajnokságnak Vladimir Vlaski vezetőedző és Nagy Bálint másodedző. Az első mérkőzésünket péntek este játsszuk Törökbálinton, az MTK otthonában.

A Horváth Balázs irányította MTK erejét a saját bőrünkön is lett volna lehetőségünk megtapasztalni a múlt hétvégi, veszprémi felkészülési tornán, ha az első napon nem győzzük le a Honvédot vagy a törökbálintiak legyőzik a házigazda Hoyát, így azonban elkerülte egymást a két együttes és mindössze annyi viszonyítási alapot szolgált a torna, hogy míg mi -15-ös, ellenfelünk +15-ös kosárkülönbséggel zárt ugyanazon ellenfelekkel szemben.

 

(Fotó: Hoya-PE Veszprém Facebook oldala)

 

Azóta plusz egy hetük volt a csapatoknak a felkészülésre, ami alatt Vladimir Vlaski edző tovább folytathatta a két hete elkezdett munkát. Bízzunk benne, hogy amolyan sötét lóként, a Honvéd elleni 50 százalékos dobóteljesítményt megismételve sikerül egy komoly skalppal indítani a bajnokságot.

A mérkőzésre a belépés díjtalan, az MTK csarnokának címe: 2045 Törökbálint, Óvoda utca 6. A helyszínről élő rádiós közvetítéssel jelentkezünk Facebook oldalunkon. 

 

 

MTK Elite Basket – TF-Budapest

Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk. és Gimnázium, péntek 19:15

MTK Elite Basket U20 – TF-Budapest U20

Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk. és Gimnázium, péntek 17:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585