banner.png

 

Videó csapatunk tavalyi meneteléséről

A Tehetséges Fiatalok a B-csoport megnyerésével történelmi sikert ért el a 2017/18-as szezonban, hiszen ez a bajnoki cím ágyazott meg az idei A-csoportos szereplésnek is.

A TF-Budapest az alapszakaszban 17/9-es mérleggel az Oroszlány, a Veszprém és a Nyíregyháza mögött, valamint a PVSK és a Vasas Akadémia előtt 4. helyen végzett, és Szobi Dánielék a rájátszás első körében a pécsi fiatalokkal kerültek szembe. A pályaelőnyben megvívott negyeddöntőben nem is volt szükség harmadik találkozóra: a hazai 68-59-es siker után Pécsett 66-61-re győztünk, így harcba szállhattunk az érmekért.

Az elődöntőben a MEAFC-ot búcsúztató OSE Lions várt ránk, és került előnybe jó negyedik negyedével a két győzelemig tartó párharcban. A Sport11-ben rendezett visszavágón szinte végig mi vezettünk, az oroszlányiak azonban kiharcolták a hosszabbítást, de a ráadásban már nem volt kegyelem. A mindent eldöntő harmadik mérkőzés nagyobbik részében a hazaiak vezettek. A hajrára utolértük az esélyesebb Oroszlányt és úgy tűnt, 60-62-es állásnál az OSE elszúrta utolsó támadását, a játékvezetők azonban személyi hibát és időn túli büntetőket ítéltek. Kovács Gábor csak az elsőt dobta be, ami döntőt ért számunkra.

 

 

A finálét albérlőtársunk, a Vasas ellen vívtuk, „pályaelőnyből”. Az első meccset magabiztosan, végig vezetve nyertük meg teltház előtt 75-62-re, a második mérkőzésen azonban hiába vezettünk a félidőben, a második húsz perc a Vasasé lett, amely megérdemelten egyenlített a párharcban. Az utolsó, mindent eldöntő mérkőzést június 2-án rendeztük. A két tábor kiváló hangulatot teremtett a Sport11-ben. A mérkőzésen szinte végig a Vasas Akadémia vezetett, volt, hogy a tíz pontot is meghaladta a különbség. A 34. percben kezdtük el a felzárkózást, egy perccel a vége előtt 66-65-re megszereztük a vezetést. 2,8 másodperccel a vége előtt Kiss Barnabás jutott büntetőkhöz, de csak egyet dobott be. 66-66. Időt kértünk, és a dudaszó előtti pillanatokban Beák Gábort faultolták. Kapitányunk bedobta az első időn túli büntetőt, ezzel megnyertük a B-csoportos bajnokságot!

 

 

A tavalyi párharcokat felidéző videót szurkolóink mellett a csapatnak is szánjuk motiváció végett. Játékosainktól ugyanolyan küzdést és megalkuvást nem tűrő harcot várunk az osztályozó küzdelmein, mint amilyet a tavalyi csapat bemutatott a mesébe illő menetelés során.

 

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585