banner.png

 

Csak látszólag tét nélküli

- Első középszakasz mérkőzésünket játsszuk hazai pályán

- Harmadszor találkozunk a szegediekkel, Budapesten 60-57-re mi, Szegeden 90-85-re a Szedeák győzött

- A Szeged már nyert meccset a középszakaszban, mi még várunk az első sikerünkre

A szegedi mérkőzésünkön, a feldobás előtt a helyi kommentátor arról beszélt: bizony, most meg kell mutatni a TF-nek, hogy Szegeden nem lehet keresnivalója, a fővárosiak agyába kell égetni, hogy hazai pályán a Szedeák az úr.

Azért legyünk őszinték: ez majdnem sikerült is a kék-feketéknek. Három negyed után magabiztosan, 24 ponttal vezettek Kerpel-Fronius Gáspárék, az utolsó tíz percet viszont amolyan minden mindegy alapon megnyomtuk és – már Zohore nélkül – kis híján csodát tettünk. 82-81 is állt az eredményjelzőn, a végén azonban a szegediek bebiztosították a győzelmet, így jutott is és maradt is. Andjelko Mandic tanítványai visszavágtak a Budapesten elszenvedett vereségért, azonban messze nem lehettek maradéktalanul elégedettek, mi pedig bár kikaptunk, de büszkék lehettünk a hajránkra.

 

 

Valami hasonló lesz a szombati meccs tétje is. Egy esetleges győzelemnél, legyen az bármekkora különbségű, nem járhatna annyi pont, hogy megmaradjon a matematikai esélye az előzésnek, és vereség esetén sem találnánk magunkat automatikusan a második vonalban. Viszont óriási jelentősége lesz, hogy miként jövünk ki a mérkőzésből: pozitív vagy negatív élményt viszünk magunkkal tovább, esetleg megszerezzük-e az oly régóta várt harmadik sikerünket, amivel gátak szakadhatnának át a csapatnál.

Ugyan találkozunk még a tavasz során a szegediekkel és lesz nagyobb téttel bíró találkozó is, de igenis fontos, hogy melyik arcunkat mutatjuk meg szombaton.

TF-Budapest – Naturtex-SZTE-Szedeák

Ludovika Aréna, szombat 18:00

V.: Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor, Nagy Viktor (Bodrogváry Iván)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585