banner.png

 

Kaposváron folytatjuk

- A KKK oda-vissza legyőzött bennünket az alapszakaszban, Budapesten azonban csak hosszabbításban tudta kicsikarni a győzelmet

- Ellenfelünk nem sokkal maradt le a középházról

- A Kaposvár Spica és Markovic nélkül léphet pályára

Idegenbeli mérkőzéssel folytatódik az alsóházi középszakasz, a szombatitól eltérően azonban most jóval hosszabb túra előtt áll a csapat, hiszen Kaposvárra látogatunk. Vegyes emlékeink vannak a somogyiakról. Rögtön az első fordulóban alaposan kitömték (100-61) formálódó csapatunkat, a visszavágón azonban vezetőedző nélkül sem volt sok híja a győzelemnek. Igaz, hogy főként a Kaposvár vezetett a mérkőzésen, de akkor ott nagyon bíztunk benne, hogy egy pici szerencsével mi örülhetünk a végén, azonban 81-79-re a KKK nyerte a kosárthrillert.

 

 

A somogyi együttes azóta felszállóágba került, február óta mindössze háromszor kaptak ki és jó szériájuknak is köszönhetően nem sokkal maradtak le a középházról. Szerdán Spica és Markovic nélkül állnak ki Hendlein Rolandék. Centerük derékproblémák után lábadozik, Markovicsnak pedig a sípcsontja nincs rendben. Hasonló mérkőzésre számíthatunk, mint a Fehérvár ellen: ellenfelünk edzője ezúttal is bátran nyúl majd a fiatalokhoz és valószínűleg Ales Pipan is így fog tenni, nálunk egyedül Kozma Gergő nem játszhat. Remélhetőleg sikerül egy, a szombatinál is szorosabb mérkőzést játszani és eredményesen folytatni a felkészülést a playoutra.

Kaposvári KK – TF-Budapest

Kaposvár, Városi Sportcsarnok, szerda 18:00

V.: Török Róbert, Boros Tamás, Kovács Nimród (Nagy József)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585