banner.png

 

Fehérváron kezdjük a középszakaszt

- Az Alba Fehérvár négyes holtversenyben, minitabellával maradt le a középházról

- A hazaiak lényegében biztos bent maradók, mi pedig biztosan osztályozót fogunk játszani májusban

- Ingyenes lesz a belépés a mérkőzésre

Talán nem túlzás kijelenteni: a bajnokság egyik alulmotivált csapatához utazunk a középszakasz első fordulójában. Az Alba Fehérvár, amely megszokta a felsőházat, a csillogó érmeket és a döntőkkel járó izgalmakat, bizonyára rendkívül csalódottan élte meg, hogy idén tavasszal még a rájátszásért sem harcolhat, és mivel gyakorlatilag nem kell osztályozót játszania, így számukra egészen minimális tétje lesz a szombati összecsapásnak. Igaz, nekünk is, hiszen matematikailag még utolérhetjük a Szegedet, de egyrészt ehhez az összes középszakasz meccsünket hoznunk kellene, másrészt a Tisza-partiak befogása sem mentene meg bennünket az osztályozótól.

 

 

Arról lehetne vitatkozni, hogy a bajnokság ezen részének ebben a formájában van-e értelme, és az is kérdéses, hogy egy ilyen mérkőzés előtt beszélhetünk-e esélyekről. Nyilván a fehérváriak eredetileg magasabb célokhoz igazított játékoskerete (akár négy, akár öt légióssal lépnek pályára) jóval erősebb a miénknél, és az is biztos, hogy mindkét együttesnél bőven kapnak majd játékperceket a kiegészítő emberek. Ezek az összecsapások arra mindenképp jók, hogy a keretek teljes mélysége szerephez jusson. Bár az Albának már nem lesz éles találkozója tavasszal, nekünk a fejünkben kell tartanunk, hogy májusban osztályozót fogunk játszani, és azokon a meccseken mindenkire 100 százalékos állapotban lesz szükség.

A hazai csapat honlapján közölte, hogy a mérkőzésre a belépés ingyenes.

Alba Fehérvár – TF-Budapest

Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat 18:00

V.: Benczur Tamás, Balog György, Vida József (Bognár Tibor)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585