banner.png

 

Nyomás nélkül

- A Szolnoki Olaj KK nyerte a februári Magyar Kupa Nyolcas Döntőjét

- Ellenfelünknél páratlan sérüléshullám ütötte fel a fejét tavaszra

- Ales Pipannak Kozma Gergő mellett az eltiltott Jonas Zohorét is nélkülöznie kell

Az alapszakasz kiírás szerinti utolsó fordulóját rendezik a hétvégén, az Alba Fehérvár nemzetközi meneteléséből adódó halasztás miatt azonban csak az utolsó előtti találkozónk következik Szolnokon.

 

 

A Szolnoki Olaj KK az utóbbi évek legsikeresebb magyar csapata, a regnáló magyar bajnok és az idei Magyar Kupa győztese is egyben. Vojvoda Dávidék a nemzetközi porondot is rendszeresen ostromolják, ott azonban egyelőre még várat magára az átütő siker. Dragan Aleksic mesternek idén egy sor nem várt sérüléssel is meg kell küzdenie. A lista Jaylin Airingtonnal kezdődött, aki már a kupadöntőn sem léphetett pályára. Győrben elvesztették Kovács Pétert, aki a bokáját törte, valamint Strahinja Milosevicet, akinek elszakadt az Achilles-ína. A hétvégi, Kecskemét elleni mérkőzés után a vezetőedző Andric és Benke sérüléseire is panaszkodott, a magyar válogatott kiválósága a héten kés alá is feküdt. Ha Benke nem is játszana szombaton, azért marad bőven minőségi játékosa az Olajnak. A Vojvoda-N. Milosevic-Malesevic-Rowsey-Andric-Tóth Ádám hatosfogatot alighanem bármelyik edző elfogadná a saját együttesébe.

A Szolnok ezzel a hat játékossal a teljes keretünk ellen is a mérkőzés kimagasló esélyesének számítana, azonban Ales Pipan Kozma Gergőre sérülés miatt továbbra sem számíthat, a Szegeden kiállított Zohore pedig eltiltását fogja tölteni szombaton. Ha szoros mérkőzésben gondolkodunk, akkor óriási szükségünk lesz például egy jól játszó Filipovicra, de Meleg Gergőnek is hozzá kell tudni tenni, amikor megkapja a lehetőséget.

Szolnoki Olaj KK – TF-Budapest

Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szombat 18:00

V.: Győrffy Pál Attila, Nagy Viktor, Lengyel Ádám (Hartyáni Zsolt)

Szolnoki Olaj KK U20 – TF-Budapest U20

Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szombat 15:15

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585