banner.png

 

A Jászberény érkezik

- A JKSE a szezon meglepetéscsapata: harmadik helyen áll a bajnokságban és elődöntőt játszhatott a kupában

- Ellenfelünknél Coleman és Pantelic is megsérült az elmúlt hetekben, így kérdés, hogy milyen összeállításban érkeznek Budapestre

- A Szeged a forduló nyitómeccsén legyőzte a Kecskemétet, így nekünk is nagyon fontos lenne egy bravúreredmény

Amikor a szezon előtt a kosárlabda közvélemény az esélyeket latolgatta, valószínűleg kevesen tették a dobogóra a Jászberényt. Márpedig 21 forduló után ez a helyzet: Nikola Lazic csapata egészen szédületesen szerepel, 14 győzelmével a harmadik helyen áll, és a győri Magyar Kupa döntőben is bejutott a második fordulóba a Körmend legyőzésével. A kiváló szezon legfőbb letéteményese a Pitts-Coleman-Aleksandrov-Pantelic-Rakic ötösfogat, akik harminc percet, vagy többet töltenek a pályán, és a JKSE pontjainak 85 százalékát ők szerzik.

Az utolsó két mérkőzésen sérülések hátráltatták aktuális ellenfelünket: március elején Kecskeméten még Pantelic nélkül nyertek Pittsék, Sopronban pedig a mérkőzés elején megsérült a 17,3 pontot és 20,7 VAL-t átlagoló Coleman is. Bár Cseh Györgyék alapvetően szűk rotációval és kevés cserével játsszák végig mérkőzéseiket, az, hogy egy hete két kezdő játékosuk nélkül is szoros csatára késztették az SKC-t, figyelemre méltó teljesítmény.

 

Fotó: MKOSZ


A jászberényi beharangozó videóban Czirbus József azt mondta, még nem tudják, Coleman mennyit hagy ki, a JKSE erőcsatára Pantelic játékára azonban számít. Az biztos, hogy bármilyen összeállításban is érkeznek a Ludovika Arénába, kiváló formájuk és extra játékosaik révén a mérkőzés favoritjának számítanak, a Szeged győzelmével viszont nekünk is nagyon kellene egy újabb siker, hogy látótávolságon belül maradjunk.

TF-Budapest – JP Auto-JKSE

Ludovika Aréna, szombat 18:30

Jegyár: 900-1500 Ft

V.: Praksch Péter, Minár László, Győrfy Rúben (Dr. Páli Kálmán)

TF-Budapest U20 – JP Auto-JKSE U20

Ludovika Aréna, szombat 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585