banner.png

 

Újabb idegenbeli

Újabb bajnoki mérkőzés következik, és ismét vendégként lépünk pályára. Pénteki ellenfelünk a patinás, nemzetközi színtéren is vitézkedő Alba Fehérvár együttese lesz. Elcsépelt közhely, de könnyű mérkőzésre most sem számíthatunk.
Az ötszörös bajnok, négyszeres kupagyőztes fehérvári klubról bizonyára sokaknak Dávid Kornél ugrik be először, de Halm Rolland, Simon Balázs, Hanga Ádám vagy épp Keller Ákos neve is jól cseng az utóbbi évek, évtizedek történetéből. Épp Keller, aki talán a legnagyobb veszteség a tavalyi keretből, hiszen a válogatott center Franciaországba tette át a székhelyét a nyáron. Mellette távozott a teljes légióskontingens, Kovács Ákos és Markovic Luka is, az érkezők listáján pedig új külföldiek mellett Peringer Balázs szerepel.Eddig talán Heath Jordan szerződtetése tűnhet a legjobb üzletnek, hiszen az amerikai magasember 17 pontot és 6,7 lepattanót átlagolt az első négy fordulóban. Az ő jó játéka ellenére sem lehet azonban maradéktalanul elégedett a rajttal Dzunic Branislav vezetőedző, hiszen az idei bajnokságot két vereséggel kezdte az Alba Fehérvár. Körmenden talán ki lehet kapni, de az, hogy a PVSK hazai pályán 17 ponttal legyőzze a kék-fehéreket, biztosan nem volt betervezve. Azóta nyertek a Kecskemét ellen, és ha nehezen is, de elhozták a két pontot Jászberényből, így egyensúlyba került a győzelmek és a vereségek száma Székesfehérváron. Filipovityék nemzetközi szereplésbe is belejöttek, hiszen bejutottak az Europe Cup csoportkörébe, ahol két győzelemmel állnak.


Ahhoz, hogy a mi mérlegünk is kiegyenlítődjön, legalább négy mérkőzésre lenne szükség – beleértve a Fejér megyei fellépést is. Azt azonban le kell szögeznünk, hogy az évek óta a dobogóért küzdő, öt amerikaival és magyar válogatottakkal felálló Alba Fehérvár jelenleg más szintet képvisel, így már egy szoros mérkőzés is komoly bravúrnak számítana. A Debrecen elleni mérkőzésen megmutattuk, hogy képesek vagyunk végig meccsben maradni az A-csoportban is, és ebből építkezhetünk-táplálkozhatunk pénteken is. Beákék komoly nyomás, veszítenivaló nélkül lépnek pályára az Alba Regia Sportcsarnokban, ez pedig már sokszor okozott izgalmakat, fordulatokat a sporttörténelemben.

Alba Fehérvár – SERCO-TF-Budapest

Alba Regia Sportcsarnok, péntek 18:30 (kapunyitás: 17:30)

Vezeti: Kapitány Gellért, Boros Tamás, Győrfy Ruben (Faidt Mihály)

Alba Fehérvár U20 – SERCO-TF-Budapest U20

Alba Regia Sportcsarnok, péntek 15:30

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585