banner.jpg

Két meccs nem is lehet ennyire más...

A Veszprém látogatott el hozzánk a hétvégén, az U20-as csapat kezdte a napot, ahogy már megszokhattuk.

Izgalom mentesen, magabiztosan, a mérkőzés összes szegmensét uralva nyertük meg a mérkőzést 98-29-re... Talán nem is érdelem ez több szót, de azt azért kiemelném, hogy 5 játékosunk dobott 10 fölött, és egy játékosunk Petrényi Domonkos dupla-duplát is elért, hiszen a pontok mellett a lepattanókban is sikerült átlépnie a két számjegyű kategóriába.

Az NB1b azonban merőben más meccset hozott. Feszültségekkal tarkított találkozón végül a Veszprém nyert. Hiába való volt Beák Gábor és Filipovics Stefán 20 pont feletti teljesítménye, utóbbi dupla-duplával zárt, mivel lepattanóban is összekapkodott 11-et, de ezzel együtt is elvesztettük hazai veretlenségünket. A felnőtt meccs statisztikai lapja.#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.