banner.jpg

Ez volt a 2013-2014-es szezon

Az NB1/B mellett három további bajnokságban szerepeltek csapataink!

Az NB1/B csoportjában csapatunk az előzetes várakozásokat felülmúlva a negyedik helyen végzett. A felnőttek kiemelkedő szezonja, azonban nem a legjobb idei eredmény, ugyanis utánpótlás csapataink még a nagyokat is felülmúlták!

Az NB1/B U23 bajnokságban a nyugati csoportot veretlenül (18-0) nyerte csapatunk! A legidősebb utánpótlás korosztály azóta kiharcolta az országos nyolcas döntőben való szereplés jogát is! (tabella)

A Regionális Kiemelt Bajnokságban fiatal, 94-96-os születésű játékosaink bizonyíthattak. Szobi Dániel csapata a 4. helyen végzett 16-10-es mérleggel (tabella)

Legfiatalabb csapatunk, a Katona Róbert vezette Junior csapat 14-0-ás mérleggel, veretlenül nyerte saját bajnokságát! (tabella)

Egy bajnoki cím, egy alapszakasz győzelem és két negyedik hely tehát az idei mérlegünk!

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.