banner.jpg

Segítsünk együtt!

Csapatunk segítséget szeretne nyújtani a szerbiai áradások során nehéz helyzetbe sodródott, ott élő családoknak. Az áradások során közel egymillió ember, 39 település került nehéz helyzetbe. A keletkezett kárt egymilliárd euróra becslik.

Kérünk mindenkit, aki teheti, hogy segítsen!

Várunk minden jellegű felajánlást, bármit, amivel segíteni lehet a nehéz helyzetbe került szomszédainkon! Higiéniai termékeket, ruhát, játékokat, tartós élelmiszereket…

Amennyiben módodban áll segíteni, kérjük, hogy személyesen, vagy postai úton juttasd el a felajánlásodat a Sport 11-be. (1112, Budapest Kánai út 2.)

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.