banner.jpg

 

Összezárni és küzdeni egymásért

Az újév első hazai mérkőzésén a Kaposvári KK-t látjuk vendégül. A meccset nem várt előzmények nehezítik, azonban nincs mese, így is mindent meg kell tennünk a pályán a jó eredményért.

Szombati ellenfelünk, a Kaposvári KK otthonában debütált a SERCO-TF-Budapest az A-csoportban, és az akkor még csak alakulófélben lévő együttesünk sima, 100-61-es vereséget szenvedett a somogyiaktól. Azóta mindkét csapat végigjátszott egy kört a ligában, és mi egyszer, a Kaposvár pedig kétszer győzött – mindkétszer hazai környezetben.

A kék-fehéreknél és nálunk sem ugyanaz a keret fog kifutni a pályára fél órával a kezdés előtt. Míg kaposvári oldalon Lilov és McCray már nincs a csapattal, valamint Monok Tibort Puska Zoltán váltotta az ügyvezetői székben, addig nálunk Zohore és Clark érkezett, Sarenac és Mehmedovic Merim edző távozott a szeptember 29-i meccshez képest.

Normál esetben azt mondanánk, hogy feljövőben lévő együttesünknek jó esélyei vannak, hogy megszorongassa a Kaposvárt, sőt, akár megszerezze második győzelmét a bajnokságban. Azonban az ismert események hatása csak az összecsapáson fog kiderülni, akár pozitív, akár negatív irányba is befolyásolja a csapat teljesítményét. A legjobb, amit a játékosaink tehetnek, hogy összezárnak, és a végsőkig küzdenek egymásért, a csapatért. Ebben még a megszokottnál is nagyobb szerepe lehet Beák Gábor csapatkapitánynak és Szobi Dánielnek, aki szintén emberemlékezet óta a TF-et szolgálja.

 

 

Mivel ilyen rövid idő alatt a vezetőség nem tudta betölteni a vezetőedzői poszton keletkezett űrt, így másodedzőnk, Nagy Bálint lép elő vezérszerepbe. „Nem könnyű szituáció, az biztos. Fontos meccs lesz, amin nyerni szeretnénk. Bármi is történt a napokban, egy közvetlen rivális ellen, hazai pályán lejátszandó mérkőzésnek kellően motiválónak kell lennie mindenki számára. Tisztességesen felkészültünk, és megpróbáljuk megismételni az utóbbi időben, főleg hazai pályán mutatott teljesítményünket, mert azzal megnehezíthetjük a Kaposvár dolgát” – mondta a „beugró” Nagy Bálint.

A találkozóval kapcsolatban fontos technikai információ, hogy decemberi kampányunk véget ért, így ismét belépőjeggyel tekinthető meg a találkozó. A felnőtt és a vendég szektorba szóló jegy 1500, a kedvezményes (diák-nyugdíjas) hazai belépő pedig 900 forintba kerül. Várunk minden szurkolót és érdeklődőt, hiszen ha valamikor, akkor most óriási szüksége van a csapatnak a buzdításra.

 

 

SERCO-TF-Budapest – Kaposvári KK

Ludovika Aréna, szombat 18:30

V.: Cziffra Csaba, Ádám József, Minár László (Bogárdi János)

SERCO-TF-Budapest U20 – Kaposvári KK U20

Ludovika Aréna, szombat 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585