banner.jpg

 

Zárjuk együtt az évet!

Mégpedig nem is akármilyen mérkőzésen, hiszen 2018 utolsó előtti napján a bajnokság legerősebb együttese, a Szolnoki Olaj KK látogat a Ludovika Arénába! A belépés ezúttal is ingyenes.

Néhány számadat, ami alátámasztja Szolnok dominanciáját az elmúlt években: az utolsó öt szezonban négy bajnoki és három kupaelsőséget gyűjtött be a piros-fekete együttes, azaz a belföldön elérhető trófeák 70 százaléka a Tiszaligeti Sportcsarnok vitrinjében landolt. Azt pedig, hogy idén is remek csapatot állítottak össze a vezetők, mi sem bizonyítja jobban, minthogy 11/1-es mérleggel vezetik a bajnokságot, és a tabellán utánuk következő három együttest összesen 65 ponttal győzték le. Egyetlen apró kisiklás rondít bele a kiváló eredménysorba: a 3. fordulóban Sopronban szenvedtek minimális különbségű vereséget Vojvodáék.

Ha már Vojvoda Dávid… A Szolnoki Olaj foglalkoztatja talán a férfi kosárlabdázás legjobb itthon játszó játékosát, aki az idei bajnokikon 30 pályán töltött perc alatt 16,6 pontot és 6,1 lepattanót átlagolt. Ha azonban neki rosszabb napja van (nem nagyon van), akkor válogatottbeli csapattársa, Benke Szilárd is képes akkora erővel húzni a csapata szekerét, hogy az bármilyen göröngyös úton célba érjen. A rotáció tagja még a védőspecialista Kovács Péter, valamint a korábbi válogatott Tóth Ádám is, és úgy tűnik, hogy a légiósokkal idén sem nyúlt mellé az Aleksic-Jakab edzőpáros. Karácsonykor jelentették be a hatodik külföldijüket, azaz sérülés esetén (mint most Airingtoné) sem lesz sekélyebb a keret.

 

 

Hogy mire számíthatunk egy ilyen csapat ellen? Remélhetőleg Szobi Dánielék élvezni fogják a játékot és a szituációt, hogy Magyarország első számú csapata és a válogatottban is edződött játékosok ellen léphetnek pályára. A SERCO-TF-Budapest mindenféle teher nélkül, felszabadultan léphet pályára, ebből pedig mindkét oldalon sok látványos és szép megoldás sülhet ki. A TF-et pedig idén utoljára láthatjuk hazai környezetben, a belépés pedig – decemberi mérkőzéseinkhez hasonlóan – ezúttal is ingyenes lesz. Ez három elég erős érv, hogy érdemes megnézni a találkozót.

 

 

SERCO-TF-Budapest – Szolnoki Olaj KK

Ludovika Aréna, vasárnap 18:30

V.: Tőzsér Dénes, Kovács Nimród, Nyilas István (Hartyáni Zsolt)

SERCO-TF-Budapest U20 – Szolnoki Olaj KK U20

Ludovika Aréna, vasárnap 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585