banner.jpg

 

A bejgliszezon után újra kosárlabda

A karácsony általában a szeretetről, pihenésről, feltöltődésről szól, és ezt a két és fél-három napot mindenki igyekszik a családjával tölteni.

Ha úgy nézzük, a SERCO-TF-Budapestnél is így zajlott ez az időszak. A Szeged legyőzése után, szentestére pihenőt kaptak Kozma Gergőék, így mindenki szusszanhatott egy kicsit, 25-én viszont már edzést vezényelt Mehmedovic mester, azaz végül is a játékosok családjukkal, a #TFamily-vel tölthették az időt, és feltöltődhettek például a foglalkozások között, valamint a videószobában is, ahol a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely játékával ismerkedhettek meg. A mezőny leghosszabb nevű csapatával csütörtökön 19 órától csapunk össze Vas megyében.

Aki azt hinné, hogy az első győzelem után minden menni fog, mint a karikacsapás, az nagyon téved, a Falco ugyanis majdhogynem a legerősebb hazai pályával rendelkezik az A-csoport csapatai közül, és kis túlzással szökőévente hozza el valaki a két pontot az Arena Savariából. Ebben a szezonban ez még senkinek sem sikerült, és a kiváló hazai mérlegüknek köszönhetően pozitív mutatóval, 6-5-tel várják az összecsapást. Ennek megfelelően messze nem mi számítunk a találkozó esélyesének, és óriási bravúr lenne, ha sikerülne győzni Szombathelyen, de csapatunkat ismerve ennek a mérkőzésnek sem feltartott kézzel megyünk neki.

 

 

A hazai pálya mellett ellenfelünk mellett szól a versenynaptár is. A Falco ugyanis nemzetközi kupaszereplőként, sokkal több meccset játszva hozzászokott a heti kétmeccses ritmushoz, mi viszont még csak ismerkedünk az „angol hetekkel”, így Mehmedovic edző elképzelhető, hogy több játékpercet ad a Szeged ellen keveset, vagy egyáltalán nem szereplőknek is.

 

 

Falco-Vulcano KC Szombathely – SERCO-TF-Budapest

Szombathely, Arena Savaria, 19:00

V.: Benczur Tamás, Török Róbert, Szalai Zsolt (Nagy József)

Falco-Vulcano KC Szombathely U20 – SERCO-TF-Budapest U20

Szombathely, Arena Savaria, 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585