banner.jpg

 

Karácsony- és győzelemvárás

Ha Sopron, akkor sokaknak a női kosárlabda jut eszébe elsőként. A városnak azonban van egy jó férfi együttese is, amely szombaton a Ludovika Arénában is megmutatja majd kvalitásait. A mérkőzésre ingyenes lesz a belépés.

Mi huszonhárom, a Sopron pedig húsz nap után játszik újra tétmérkőzést, ennyi idő mögött pedig mindkét oldalon bizonyára temérdek munka húzódik meg. A mi felkészülésünket Jonas Bergstedt válogatott kötelezettségei és sérülések nehezítették, Mehmedovic Merim vezetőedző azonban az U20-as csapat tagjaival igyekezett áthidalni a létszámbeli problémákat. A SERCO-TF-Budapest két edzőmérkőzést is játszott a múlt héten. A Jászberény elleni vereségnél meg kell jegyezni, hogy Bergstedt gyakorlatilag a repülőtérről érkezett meg a sportcsarnokba, a Honvéd elleni győzelem viszont remélhetőleg a lelkeknek is jót tett egy kicsit. Vezetőedzőnk kiemelte, hogy a fiatalok is jól szálltak be ezeken a találkozókon, és a játékperceik remélhetőleg az éles szituációkban fognak kamatozni.

 

 

 

Szombati ellenfelünk, a Sopron KC jelenleg a 9. helyet foglalja el a tabellán, igaz, a 8-11. helyen álló csapatok ugyanolyan győzelem-vereség mutatóval rendelkeznek. Gyakorlatilag Sabáli Balázs együttese egyike annak a tizenhárom klubnak, amely harcol a nyolc play-off (és Magyar Kupa szereplést érő) helyért. A kék-fehérek kerete erős és kiegyensúlyozott: öt légiós mellett rutinos, harcedzett magyar játékosok alkotják a rotációt, és a kispadról is fiatal, ambiciózus, de már komoly tapasztalattal rendelkező edző irányít.

Bár bravúr lenne az erősebb kerettel érkező soproniak legyőzése, de nagyon jót tenne Beák Gáboréknak, ha végre megtörne a jég, átszakadna a gát, és megszerezné az első győzelmét a TF. Zsúfolt időszak következik, sok hazai találkozóval. A karácsony mellett várjuk egy kicsit az első sikerünket is!

 

 

SERCO-TF-Budapest – Sopron KC

Ludovika Aréna, szombat 18:30

V.: Benczur Tamás, Török Róbert, Rácz Zsolt (Nagy József)

A BELÉPÉS INGYENES!

SERCO-TF-Budapest U20 – Sopron KC U20

Ludovika Aréna, szombat 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585