banner.png

 

Előrehozott meccs Jászberényben

Csütörtökön este Jászberényben – egy több mint háromhetes szünet előtt – kilencedszer lépünk pályára az A-csoportban. Ellenfelünk nyolc forduló után úgy néz ki, hogy harcban lehet a rájátszást érő pozíciókért.

Nem fest rosszul a Jászberény eddigi eredménysora. Hazai pályán rendre kellemetlen perceket szereztek ellenfeleiknek, a Paks, a Kecskemét és a Sopron csapatait le is győzték – de az Alba és a Körmend ellen mindössze három ponttal kaptak ki. Jelenleg a 9. helyen tanyázik a Lazic-csapat, és úgy fest, hogy a középházért harcolhat, ahonnan később hárman is csatlakozni fognak a rájátszás mezőnyéhez. Ezt a pozíciót valószínűleg legalább egy hellyel tovább javítanák a berényiek az alapszakasz első körének végére – ebben az esetben ugyanis kvalifikálnák magukat a Magyar Kupa nyolcas döntőjére is.

Ebben öt nem hazai nevelésű játékos is a segítségükre lehet, ráadásul az összes légiósuk kiváló fogásnak tűnik, hiszen mindannyian sok időt töltenek a pályán, és futószalagon termelik a pontokat. Mindent elmond Lazic mester kiválasztásáról, hogy a négy meccsen 18,5 pontot szerző, majd megsérülő Nelson helyére hozott Pitts még ennél is jobb mutatót produkált eddig. Ami viszont szembetűnő, hogy a magyar magból csupán Kerpel-Fronius Balázs kap észrevehető játékidőt.

 

 

Ami minket illet, természetesen folyik két új játékosunk, Bergstedt és Clark beépítése, és a héten sok újdonságot is gyakoroltak a srácok. Munkánkat nehezítette egy influenzajárvány, ami végigsöpört a kereten, de remélhetőleg csütörtökre mindenki megfelelő állapotban lesz. Eddigi idegenbeli mérkőzéseinken nem sok babér termett – egyet, a keleti túránkat kivéve. Most is az M3-as autópályán indulunk útnak, és ki tudja, talán megint lesz izgulni valónk.

 

 

JP Auto-JKSE – SERCO-TF-Budapest

Jászberény, Bercsényi úti sportcsarnok, csütörtök 18:30

V.: Cziffra Csaba, Ádám József, Vida József (Balogh László)

JP Auto-JKSE U20 – SERCO-TF-Budapest U20

Jászberény, Bercsényi úti sportcsarnok, csütörtök 15:30

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585