banner.jpg

 

Nem kegyelmezett a Körmend

Az Egis Körmend egy pillanatig sem lazított, és végig nagy tempót diktálva nagy verést mért együttesünkre.

Minden előzetes várakozás beigazolódott a hazaiakkal kapcsolatosan. Az első perctől kezdve esélyeshez méltón és ponterősen játszottak. Az első 15 körmendi pontra csak 2-vel tudtunk válaszolni, és később is hasonló mederben maradt a mérkőzés. Nálunk Bergstedten kívül nem akadt értékelhető teljesítmény – új centerünk 28 pontig jutott, és gyakorlatilag a csapat pontjainak a felét tette a közösbe, de az ő mutatóit is árnyalja az 50 százalék alatti büntetőzés. A piros-feketék egy pont híján már a harmadik negyedben elérték a százas határt, a záró játékrészben pedig 123 pontnál álltak meg. Ezt a mérkőzést jó lesz minél hamarabb elfelejtenünk, és arccal a következő feladat, a Kecskemét elleni hazai összecsapás felé fordulni.

Mehmedovic Merim nyilatkozata a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón: –Elég régen voltam a körmendi csarnokban, amikor még Zsebe Feri itt játszott, és most újra visszatérhettem. Örömmel láttam, hogy mennyi ember szeretik ezt a sportot. A konkrét játékról annyit tudtuk mondani, hogy minden mérkőzésen nagy probléma számunkra a játékszervezés. Nincs olyan rutinos irányítónk, aki kézben tudná tartani a csapatot. Ezt a problémát rövid időn belül szeretnénk orvosolni egy profi játékossal, és ezután remélhetőleg sokkal könnyebben tudunk majd játszani. Tudtuk, hogy a Körmend jó és nagyszerű csapat. Öröm volt játszani ellenük. Tudjuk, hogy mi a célunk, és még hosszú út áll előttünk. Azt remélem, hogy a csapatunk sokkal erősebb lesz és egy jobb periódusba tudunk kerülni. Gratulálok a körmendi csapatnak.


Jonas Bergstedt gondolatai a sajtótájékoztatóról: –Nagyon nehéz mérkőzés volt ez ma. A Körmend jó és erős csapat. Nagyon hosszú a kispadjuk, és mindenki hozzá tudott tenni a meccshez. Megpróbáltunk mindent, amit tudunk védekezésben. Mi egy fiatal csapat vagyunk, kevés tapasztalattal az élvonalban. Sokat kell még tanulnunk és rutint szerezni, ezért ez jó lehetőség volt a számunkra. Számomra nem volt kellemes a volt csapatom ellen játszani és boldog vagyok, hogy megmutathattam, hogy jó teljesítményre vagyok képes. Köszönöm a haza szurkolók fogadtatását.

Egis Körmend – SERCO-TF-Budapest 123-60 (33-17, 29-15, 37-16, 24-12)

Körmend, Városi Sportcsarnok. V.: Pálla, Kulcsár, Horváth A.

A TF pontszerzői: Bergstedt 28/3, Buzás 10/6, Sarenac 5/3, McLane 5/3, Szobi 5, Krnjajski 4, Beák 3/3.


A statisztika ide kattintva érhető el.

 

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585