banner.jpg

 

Igazi katlanban vendégeskedünk

Ha a kosárlabdabarátoknak Körmend nevéről kellene asszociálniuk, egészen biztosan mindenkinek a Városi Sportcsarnok milliője, a piros-fehérek hazai pályája és a méltán híres szurkolótábor ugrana be elsőre. A körmendi hangulat minden MTE-játékosnak áldás és plusz erő, a vendégek számára viszont a pokol legmélyebb bugyrait hozza el. Sokan, sokszor mondták már el, hogy mennyire nem könnyű a kisebbik vasi kosárvárosban szerepelni, és most a mi játékosaink is megtapasztalják az oroszlánbarlang atmoszféráját.Persze, csapatunkból egyvalakinek már ismerős lesz mindez, hiszen Jonas Bergstedt október közepéig Körmenden légióskodott, akkor azonban hivatalosan a szerkezet javítása végett a horvát válogatott Mario Delas érkezett a helyére. A történet végét mindenki ismeri: Jonas hozzánk került, és az évad végéig számol is vele a szakmai stábunk. A dán center vándorlása azonban csak egy szelet a körmendiek mozgalmas szezonkezdetéből. Kiállították, majd egy hónapra eltiltották a ciprusi edzőt, Constantinidest, videóbírózott, visszaminősített kosárral úszták meg a hosszabbítást a Kecskemét ellen, majd hosszú, 8 hónapos böjt után nyertek idegenbeli bajnokit Jászberényben – zajlott az élet tehát Ferencz Csabáék háza táján…

Ami minket illet, a srácok ezt a hetet is keményen végigdolgozták. Meleg Gergő elmondta a mérkőzést megelőző interjúban, hogy nagy hangsúlyt fektettek a védekezésre, és természetesen Jonas Bergstedt beépítésére is, aki még két hete sem készül együtt a csapattal. Bízzunk benne, hogy ezúttal is produkálunk majd jó periódusokat, és sikerül megnehezíteni a körmendiek dolgát.

Egis Körmernd – SERCO-TF-Budapest

Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat 18:00

V.: Pálla Zoltán, Kulcsár Tibor, Horváth Alajos (Nagy József)

Egis Körmernd U20 – SERCO-TF-Budapest U20

Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat 15:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585