banner.jpg

 

Újra hazai pályán!

Elmúlóban az ínséges idők, és ismét hazai pályán láthatjuk kedvenceinket! Szombaton este a bivalyerős PVSK-Veoliát fogadjuk a Ludovika Arénában, melyre szeretettel várjuk a budapesti kosárlabdabarátokat.

A PVSK anyaegyesület jövőre ünnepli centenáriumát, ebből az alkalomból pedig a korábbi éveknél erősebb keretet hoztak össze a Mecsekalján. A gárdának 2011 óta folyamatosan bérelt helye van a legjobb 8 között, idén pedig a felsőházat célozta meg, amihez a legjobb 5 között kellene végeznie az alapszakasz után. Ebből is látszik, hogy az Alba után ismét egy topcsapattal nézünk farkasszemet, azaz ahhoz, hogy a DEAC ellen látott kiélezett csatát megismételjük, mindent ki kell hozni magukból játékosainknak.


 

Ami a körítést illeti, arra ezúttal sem lehet egy szavunk se. A ZTE elleni meccshez hasonlóan ezúttal is a Magyarország legjobb lemezlovasai közé tartozó Hamvai P.G., Newik, Fatboy és Fagyi négyes felel a hangulatért, a szünetekben pedig fellépnek a Harmony Style táncosai is. A #TFamily két tagja számára is különleges lesz a szombati összecsapás: Krnjajski Boris a PVSK korosztályos csapataiban pallérozódott, a műsorközlőnk, Petz Gábor hangját pedig kerek egy évtizeden át hallhatták a pécsi szurkolók.

És hogy mik a kilátásaink a mecsekaljaiak ellen? Csirke Ferenc együttese jóval erősebb a miénknél, és Pécsett bizonyára a kötelező győzelem kategóriájába sorolják a szombati mérkőzést. Az elmúlt években azonban pont a pécsi volt az a csapat, amely idegenben meg-megbotlott a tabella végén állókkal szemben: az elmúlt években vereséget szenvedtek a DEKE, a DEAC és a MAFC otthonában is. Ahhoz azonban, hogy a sor a mi nevünkkel folytatódjon, borulnia kellene a papírformának a Ludovika Arénában.

SERCO-TF-Budapest – Pécsi VSK-Veolia

Ludovika Aréna, szombat 18:30

V.: Benczur Tamás, Pozsonyi László, Csabai-Kaskötő Brigitta (Dr. Gincsai János)

SERCO-TF-Budapest U20 – Pécsi VSK-Veolia U20

Ludovika Aréna, szombat 16:00

 

JUSS KEDVEZMÉNYESEN, 900 Ft-ÉRT BELÉPŐHÖZ A SZOMBATI MÉRKŐZÉSRE!🏀🎫
1. SZKENNELD BE az alábbi QR-kódot!📲
2. A kód a 900 Ft-os kuponhoz vezet. Ezt NYOMTASD KI!🖨️
3. NE FELEJTSD OTTHON, amikor a mérkőzésre jössz!🏟️
Figyelem! Csak a nyomtatott kuponokat áll módunkban elfogadni a pénztárnál!

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585