banner.jpg

 

Történelmi premier

Nem kell már sokat várni, hogy a SERCO-TF-Budapest hazai pályán is bemutatkozzon az első osztályban. Szombaton 18 óra 30 perckor feldobják a labdát a Ludovika Arénában, és végre elkészülhetnek az első olyan meccsfotók Beákékról, amelyeken fehér szerelésben feszítenek! Két idegenbeli fellépés után végre hazai környezetben is láthatjuk kedvenceinket az A-csoportban. Mehmedovic Merim legénységének sajnos sem a kaposvári, sem pedig a paksi túra nem sikerült túl fényesen. Nyilván a hazai pálya új lehetőséget és óriási plusz motivációt jelent minden pályára lépő TF-esnek, akik a kilátogató nézőkkel együtt titkon azért egészen biztosan abban reménykednek majd, hogy sikerül legalább megszorongatni a Zalaegerszeget…


 

Azt a ZTE-t, amely alapos vérátömlesztésen esett át a tavalyi évadhoz képest, és a csapatuk korfája kicsit talán hasonló lett a miénkhez. Az előző kiírás 7. helyezettjétől a légióskontingens mellett tengernyi tapasztalat is távozott (Benke, Mohácsi, Horváth Ákos), a helyükre pedig fiatalokat (Papp, Doktor, Durázi, Bagó, Gulyás) igazolt a klub. Nem meglepő, hogy melléjük rutinos külföldieket választott Bencze Tamás vezetőedző, akik Szabó Zsolttal kiegészülve alkotják az első sort. A két csapat közül talán mi leszünk frissebbek, hiszen az Egerszeg már játszott egyet a héten: szerdán hazai pályán a Jászberény ellen húzta be második sikerét.

Igazi családi programnak ígérkezik a szombat esti mérkőzés. Új otthonunk közel van a belvároshoz, tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, és a Ludovika Aréna komfortfokozata is abszolút méltó az élvonalbeli mérkőzésekhez. Szeretettel várunk mindenkit, és nem csak most, hanem az egész bajnoki évadban!

 SERCO-TF-Budapest – Zalakerámia ZTE KK 

 Ludovika Aréna, szombat 18:30 

V.: Tőzsér Dénes, Balog György, Horváth Csongor Béla (dr. Valovics István)

SERCO-TF-Budapest U20 – Zalakerámia ZTE KK U20

Ludovika Aréna, szombat 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585