banner.jpg

 

„Senkit sem hagyunk hidegen”

A SERCO-Tehetséges Fiatalok-Budapest szombaton lejátszotta második bajnoki mérkőzését is. A 105-64-re végződő paksi találkozóval kapcsolatban Beák Gábor csapatkapitánnyal beszélgettünk.

- Nehéz meccsre számítottunk. Egy kivételesen jó csapat ellen léptünk pályára, amelyben több válogatott játékos is szerepelt. Sajnos sok hibát vétettünk, és sokszor nem tudtuk tartani magunkat ahhoz, amit megbeszéltünk. Ezeket főként a fiatalság számlájára írom. Mindenképpen tanulnunk kell a hibáinkból. Voltak persze pozitív pillanatok is, ami megmutatja néhány fiatalunk fejlődését. Nem szegte kedvünket a nagy arányú vereség, és koncentrálunk a következő kihívásra, ami az első hazai mérkőzés lesz szombaton a Ludovika Arénában.

- Hogy láttad a csapat fejlődését a Kaposvár elleni meccshez képest?

- Kezd látszani, hogy melyik játékosokra milyen terhet lehet bízni a továbbiakban, de két mérkőzés távlatából nehéz messzemenő következtetéseket levonni.

 

 

- A két nagy különbségű vereség után sokan egy kézlegyintéssel elintézik a TF-et. Mit gondolsz erről?

- Kevesen lehetnek csak, akiknek nincs véleménye a csapatunkkal kapcsolatban. Ez lehet pozitív és negatív egyaránt. De van véleményük rólunk! A Tehetséges Fiatalok két céllal vágott neki az A-csoportnak: nevelni és bent maradni is szeretnénk. Mindkettő hosszú és nehéz folyamat, és mindkettőről kialakult véleménye van a kosárlabda társadalomnak. Talán ezért sem hagyunk senkit hidegen.

- Mire számíthatnak azok, akik kilátogatnak szombaton az első hazainkra?

- Az első hazai mérkőzés mind a csapat, mind pedig a klub életében nagyon fontos pillanat. Méltóképpen szeretnénk emlékezetessé tenni, és aki szeretne osztozni ezekben a pillanatokban, ne hagyja ki, és jöjjön ki a Ludovika Arénába szombaton!

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585