banner.png

 

Ismét idegenben

Bár a legutóbbi A-csoportos szezon nem feltétlenül az Atomerőmű SE együtteséről szólt, a Paks tradíciójával, egyéniségeivel és nem utolsó sorban eredményeivel évtizedek óta a magyar kosárlabdázás egyik fellegvára. Ebben az erődben vendégeskedünk szombaton. A kaposvárinál könnyebb dolgunk biztosan nem lesz.

 

Szobi Dániel

 

Múlt szombaton a SERCO-TF játékosai átestek a tűzkeresztségen, és bár voltak biztató jelek és periódusok, végül 100-61-re alulmaradtunk Somogyban. A mieink közül Logan McLane és Filipovic Stefan játéka emelhető ki. 21, illetve 19 VAL-t hoztak össze, de a többiek számára is fontos volt, hogy belekóstoljanak az A-csoport légkörébe és az új felállásban is tétmeccset játszhassanak. Látni kell azonban, hogy a SERCO-TF még nincs kész, sem létszámot, sem minőséget tekintve, így jelenlegi felállásunkban nem esélyesként utazunk Paksra sem.

Amely hozzánk hasonlóan vereséggel indította a bajnokságot. Az ASE új edzővel, Srecko Sekuloviccsal kezdte meg az alapozást, és Jászberényben maradt alul az 1. fordulóban. Bár sokáig a piros-kékeknek állt a zászló, jó hajrájával fordított a Berény, és nyert 91-90-re. Szombati ellenfelünk komplett csapattal vár bennünket. A Paks 4 külföldi játékost foglalkoztat, és az újonc, 23 pontig jutó Shannon Evans bemutatkozása sikerült a legjobban. Rajtuk kívül várhatóan négy rutinos magyar alkotja a tolnai rotációt. Eilingsfeld Jánost és Ruják Andrást nem kell külön bemutatnunk, de Medve Máté és a Fehérvárról hazatérő Kovács Ákos is sok nagy csatát megélt az évek során.

Az ASE nyilván szeretné elfeledtetni szurkolóival a jászberényi fiaskót, így a hazaiak biztosan 100%-ot adnak majd bele a meccsbe. Számunkra talán – ahogy Szobi Dániel is fogalmazott – még az eredménynél is fontosabb, hogy legyenek előremutató jelek, látsszon a fejlődés az egy héttel korábbi produkcióhoz képest.

Atomerőmű SE – SERCO-Tehetséges Fiatalok Budapest

Paks, szombat 18:00

V.: Praksch Péter, Török Róbert, Hervay Tibor (Fekete László)

 

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585