banner.jpg

 

Két Búzás Bence parádé és egy kiváló végjáték, mégsem született három győzelem…

A Vasas ellen kezdtük a hétvégét szombaton. Az u20-as csapatunk nagyon gyengén kezdte a mérkőzést, így már az első félidőben eldőlt az összecsapás végkimenetele, hiszen 17-36-tal mentünk a szünetre (9 majd 8 pontot dobtunk az első két negyedben).

A szünet után változott a játék képe, de Búzás Bence kiemelkedő (dupla duplás 20 pont 10 lepattanó) játéka sem volt elegendő a fordításhoz. A Vasas 50-74 arányban sima győzelmet aratott felettünk.

Következett a hétvége „legfontosabb” mérkőzése az NB1b. Az előjelek alapján nem volt kérdéses, hogy nyerni tudunk, de a bajnokság ezen időszakában még csalóka a győzelem/vereség mutató. Végig kiegyensúlyozott játékot és stabil védekezést láthattak azok, akik kilátogattak a SPORT 11-be. A kiegyensúlyozott játékunkra bizonyíték, hogy 4-en is 10 pont fölé jutottak, és a védekezésünkre bizonyíték, hogy az ellenfél meghatározó játékosai szinten kivétel nélkül 10 pont alatt maradtak. Kiugró (bár negatív irányban) az a statisztika is, melyet én még sosem láttam, hogy egy csapat egyetlen egy hárompontost sem tudott bedobni. 16 hárompontos kísérletéből a Vasas egyetlen egyet sem értékesített! Összegezve 68-53-ra nyertünk, és ezzel folytatja csapatunk a jó szereplését az NB1b piros csoportjában. Búzás Bence ezen a mérkőzésen is jó teljesítményt nyújtott, így adta magát, hogy őt kérdezzük a mérkőzés után.
A hétvége zárásaként már csak az NB2-es csapatunk szereplése maradt. Az újonc BKG-Veresegyház látogatott el hozzánk. Bár a csapat újonc, mégis rendkívül sok ismerőssel találkoztunk. Nagyon rosszul kezdtük a játékot, és ezzel hátrányba kerültünk. Azonban kitartó játékkal folyamatosan dolgoztuk le a hátrányunkat, és magunkhoz is tudtuk ragadni a vezetést. Viszont nem sikerült lerázni magunkról őket. Amit a sebességünkkel sikerült kiharcolnunk, azt a palánk alatti magas játékkal el is buktuk, hiszen ellenfelünknek két olyan magasa is volt, akiket nem tudtunk tartani. A mérkőzés végéhez közeledve át is vették a vendégek a vezetést. Viszont az utolsó két percben 8-0-s futást tudtunk csinálni, melyre már a veresegyházi együttes nem tudott reagálni. így 76-70-re nyertünk.

NB1b-s és U20-as csapatunk Bonyhádra látogat. A fiataloktól a győzelem megszerzése az elvárás, hiszen eddig 0-5-tel állnak a bonyhádi fiatalok. A felnőttek esetében már nem ennyire egyértelmű a képlet, hiszen hazai pályán még nem kaptak ki idén. NB2-es csapatunk most pihen egyet.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585