banner.jpg

1 hét, 3+1 idegenbeli meccs

Erős, eseményekkel teli hét van mögöttünk. Szerdán kicsit furán kezdődött a sorozat Törökbálinton. A szomszéd várral vívott rangadó U20-as mérkőzésére valamilyen szervezési hiba miatt nem érkeztek játékvezetők, így azt később egy másik időpontban majd pótolja a két csapat.

Ezen zavarra is foghatnánk, de a felnőtt meccs sem úgy sikerült, mint ahogy azt terveztük. Viszont nem szoktunk kifogásokat keresni, szóval mondjuk úgy, hogy lerajtoltak a hazaiak minket. Kiegyenlített erős első félidőt zártak a Törökbálintiak. 42-23 lett az első félidő. A második félidőben már csak a kozmetikázás maradt.

Szombatra maradt a szépítés. Szoros fordulattal teli mérkőzésen Beák Gábor vezetésével (35 pont) nyerni tudott csapatunk a miskolci katlanban (75-82). Ez igen kiemelkedő teljesítmény, hiszen kevesen szoktak Miskolcon nyerni. Tavaly egész évben nem kaptak ki hazai pályán! Eután már hab volt a tortán, hogy Búzás Bence vezetésével (30 pont) fiataljaink megismételték a felnőtt csapat teljesítményét, és nyerni tudtak ők is.

Bár még nagyon év eleje van, és még nem látszódnak az erőviszonyok, ennek ellenére, jól néz ki, hogy NB1b-s csapatunk az erősebb (piros) csoport 3. helyén van!

Ez a hét a Hepp-kupáé. NB2-es csapatunk a JKC-hoz (NB2) látogat kedden, míg NB1b-s csapatunk is idegenben Budafok NB2-es csapatával játszik. Mindkettő mérkőzés nyerhető és úgy gondolom, továbbra is talpon marad mindkét csapatunk ebben a kiírásban.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.