banner.jpg

Jön a Vásárhely

Soron következő összecsapásunk a Vásárhelyi csapattal lesz, hiszen ők látogatnak el hozzánk. A múlt héten az MTK Törökbálint vendégei voltak ott, 20 pontos vereséget szenvedtek. Tavaly nagyon jó évet zártak, hiszen 14-8-as mutatóval a Keleti csoport felsőházához tartoztak.

Ott is voltak változások, így csak tippelni lehet, hogy gyengültek-e vagy csak egy rövidzárlat eredménye volt a törökbálinti vereség, mindenesetre nem gondolom, hogy feltett kézzel érkeznének hozzánk. Kifejezetten jó mérkőzés várható, hiszen mindkét csapatnak fontos a jó szezonkezdet. A mérkőzés 22-én pénteken lesz, 16.30-tól az U20 , míg 19.00-tól a felnőttek játszanak majd.

Gyertek és buzdítsátok a helyszínen csapatainkat, a mérkőzések a megszokott hazai pályánkon lesz a SPORT11-ben (1112 Budapest, Kánai út 2.)


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.