banner.jpg

 

Szárnyukat szegtük a Sólymoknak

Nagykőrös is Pest megyében található, így mindösszesen kb. 100 km-t kellett utaznunk, hogy parkettra léphessünk. Az U20-as csapatunk kezdte meg a küzdelmet. Utólag már megállapítható, hogy nagyszerű felvezetése volt a felnőtt meccsnek. Bár ki nem kényszerített hibákkal kezdtük a mérkőzést, de miután rendeztük a sorainkat, hamar meg tudtuk szerezni a vezetést. A félidőre már 29-41-re vezettünk, és a harmadik negyedben azt hiszem a hazaiak maradék kedvét is elvettük (5-31). A negyedik negyedet már csak le kellett játszani. 52-91 lett a vége.

„A kezdeti hibákat kiküszöbölve hamar előnyhöz jutottunk Filipovic Stefan és Dennis Adegbite palánk alatti munkájának köszönhetően. Nyulasi és Molnár betöréseivel folyamatosan növeltük az előnyt, így minden kombinációban ki lehetett próbálni a fiatal együttesünket.” – foglalta össze Beák Gábor a fiatalok vezetőedzője.


A felnőtteknél nagyobb küzdelmet hozott az összecsapás. Bár egy negyedet sem veszítettünk, mégis szinte végig kiélezett csatát láthattak a nézők. Nyáron a nagykőrös jó igazolásokat csinált, így lényegesen erősebbek lettek, mint amilyenek tavaly voltak. Az első félidő utolsó két percében 12-0-ás futást produkáltunk, így 7 pontos vezetéssel mehettünk a pihenőre. A második félidőben kiegyenlített volt a csata, és csak arasznyival tudtuk növelni a távolságot. Viszont egy pillanatig sem fordult meg a mérkőzés. Tehát itt is nyertünk. 69-79 lett a vége, így fontos idegenbeli mérkőzés nyertünk. „Nagy küzdelemben megszereztük első győzelmünket a Nagykőrösi Sólymok Kosárlabda Egyesület otthonában. A nyáron igen csak megerősödött nagykőrösi csapat az első félidőbe még vezetni tudott ellenünk, de a nagyszünetre már vezetéssel fordultunk. Hihetetlen Szobi palánkos hármassal még növelni is tudtuk az első félidei előnyünket. A második félidőben Csabák betörései váltották fel Kerkai megvillanásait. A mérkőzés végére próbált zárkózni a hazai csapat, de csak a végeredmény kozmetikázására szolgált.” – olvashattuk Beák Gábor összegzését a találkozóról.

 


Tehát kettős sikerrel zártunk, és szállhattunk vissza a buszba hogy ismét lerójuk azt a 100 km-ert, melynek végén lezártnak tekinthetjük a túrát. Következő héten Vásárhely látogat hozzánk.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585