banner.jpg

 

Nincs pihenő, dübörög a válogatott…

Zajlik a fehérvári edzőközpontban a felkészülés mindkét U20as válogatottnál, melyből a férfiaknál érdekeltek vagyunk, de a lányok sikeres szerepléséért is szorítunk.

Forray Gábor szövetségi edző a következőket nyilatkozta az utanpotlassport.hu portálnak: „Különböző okok miatt öten is hiányoznak a tapasztaltabb játékosok közül, de mindig az a legjobb válogatott, amelyik pályára lép. Nem mondhatnám, hogy sok időnk van, hiszen az Európa-bajnoksággal együtt hat hetet tudunk együtt eltölteni. Az első két hétben Székesfehérváron dolgozunk, aztán Kecskemétre tesszük át a székhelyünket. Magyarországon is játszunk edzőmérkőzéseket, és elutazunk Olaszországba, ahol A-divíziós ellenfelekkel mérkőzünk meg nemzetközi torna keretében. Mindent megteszünk a minél jobb szereplésért, szeretnénk, ha az Eb után büszke lenne ránk az ország. Fegyelmezett és harcos védekezést, valamint bátor támadójátékot várok, ha a srácok megvalósítják azt, amit itt gyakorolunk, akkor lesz részünk sikerélményben.”

Forray Gábor szövetségi kapitány


Az utolsó mondat kifejezi, hogy miért is van 2 játékosunk jelen a szövetségi kapitány által összeállított keretben. Aki követte U20-as csapatunk egész éves munkáját, az tudhatja, hogy a fegyelmezett, harcos védekezés jellemző ránk. Csapatunkat mint már írtam ketten is képviselik: Buzás Bence és Filipovic Stefan.

A férfi U20as válogatottunk a B divíziós Európa-bajnokságon lép pályára július 15-23 Aradon. A teljes férfi keret névsora: Bonifert Bendegúz (Szedeák), Bordács Soma (MAFC), Buzás Bence (TF-Budapest), Buzsáki Bence (Jászberény), Demeter Attila (PVSK), Doktor Péter (Egis Körmend), Durázi Krisztofer (Szombathelyi KA), Filipovic Stefan (TF-Budpest), Fülöp Bence (KTE-Duna Aszfalt), Kerpel-Fronius Gáspár (Budapesti Honvéd), Kozma Gergő (Szombathelyi KA), Krnjajski Boris (PVSK), Kucsora Csaba (MAFC), Márton Ádám (Egis Körmend), Molnár Dániel (KTE-Duna Aszfalt), Németh Ákos (Egis Körmend), Pápai Máté (MAFC), Rudner Gábor (Szolnoki Olaj KK).

A női U20as válogatottunk az A divíziós Eb-n küzd majd, július 8-16 a portugáliai Matosinhos városában. Cziczás László kerete: Aho Nina (Duquesne University), Angyal Nikolett (BEAC-Csata Újbuda KA),Bach Boglárka (Aluinvent DVTK Miskolc), Benke Sára (PINKK Pécsi 424 NKK), Böröndy Dominika (Uniqa Sopron), Dubei Debóra (Uniqa Sopron), Kiss Angelika (Aluinvent DVTK Miskolc), Kocsis Fanni (Uniqa Sopron), Kuttor Enikő (Duquesne University), Markó Dorina (CMB Cargo UNI Győr), Solymosi Noémi (Vasas Akadémia), Studer Ágnes (KSC Szekszárd), Tóth Tímea (University of Texas at San Antonio), Török Ágnes (CMB Cargo UNI Győr), Weninger Virág (Uniqa Sopron)


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585