banner.jpg

 

Harcban voltunk a 9. helyért

Az U20 as döntő után a fókusz a középház legjobb helyének megszerzésére irányult. Ez pedig nem más, mint a 9. hely. Jó, stabil ellenféllel sodort össze minket az élet, hiszen a Bonyhádi KSE ellen kellett pályára lépnünk.

Nem ismeretlen a két csapat egymás számára hiszen már az alapszakaszban is kétszer találkoztunk velük. Ősszel 49-58-ra nyertünk idegenben, míg tavasszal 68-75-re tudott nyerni nálunk a Tolna megyei alakulat. Adott volt az irány, bár a lábunkban idén már elég sok mérkőzés volt.

Az első meccsen a Sport11-ben léptünk pályára, hiszen a két győzelemig tartó párharcban mi vagyunk a kedvezményezettek, mert előrébb végeztünk az alapszakaszban. Mindkét csapaton látszott a fáradtság, és bár dobás volt bőven a pontosság hagyott némi kívánnivalót maga után. A félidőre két pontos (25-27) vékonyka, vendégvezetés alakult ki. A félidő utáni harmadik negyed nekünk rendszerint erős szokott lenni és most sem volt ez másként. A harmadik negyedet hét ponttal nyertük, így 47-42-re vezettünk, amikor már csak 10 perc volt hátra. Jól indult a negyedik negyed is. Hiszen 3 perc eltelte után 53-44-ra vezettünk, és akkor jött egy olyan fordulat, amit nem várt senki. Ekkor még nem lehetett tudni, de a 33. percben betaláló közeli Beák Gábor pont az utolsó pontunk volt. Innentől egy 24-0-ás Bonyhádi roham következett, ami meghatározta a mérkőzés végkimenetelét. A Bonyhád nyert, és összesítésben lépéselőnyhöz jutott.

A második meccsen már más volt a felállás, hiszen hátrányból kellett játszanunk. A mérkőzés elején elhúztunk, és megint csak úgy látszott, hogy meglehet ez a mérkőzés. A félidőben 12 ponttal vezettünk (22-34), a harmadik negyedben sem volt probléma, de megint jött az a negyedik negyed, mely az előző meccsen is a vesztünket okozta. Most is. Így két vereséggel zártuk a szezont, és a Bonyhád lett a 9. helyezett.

Mi a bajnokság 10. helyén zártunk. Ez azt jelenti, hogy jövőre az erősebb NB1b-ben van a helyünk, és továbbra is az utánpótlás neveléssel foglalkozhatunk bátran és stabilan.

Hátra van még három NB2-es meccs a nyári szünet előtt, amit rohamléptekben pár nap alatt lejátszunk (csütörtök-vasárnap-kedd) és aztán várhat ránk a nyári pihenés... Mozgalmas és sikeres év van mögöttünk, melyet azért még összegzünk, az biztos.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585