banner.jpg

8/8 U20 – (Vasas Budapest)

Dnt logoMájus 4-5-6-án Budapesten a Sport11-ben a Tehetséges Fiatalok SE rendezésében lejátsszák a Morgen Ferdinánd bajnokság nyolcad-döntőjét. Ez a sorozat végig veszi a nyolc U20-as csapatot, és kicsit boncolgatja is az esélyeket. Itt meg is ragadnám a figyelmet, hogy elmondjam, természetesen élő közvetítést fogunk biztosítani a rendezvényről, mely az MKOSZ oldalán is fellelhető lesz, így mindenkihez eljuthat a közvetítés, akit érdekel. Ismerkedjünk meg az U20 magyar mezőny és ezáltal, a magyar utánpótlás jelenlegi legjobb csapataival, és játékosaival. Mely sokak véleménye szerint az utóbbi időszak legerősebb mezőnyére sikeredett.

A nyolcad-döntő mezőnye a következőképen alakult ki. Az NB1b-s mezőny csoportjainak első két-két helyezettje, és az NB1a-s mezőny első négy csapata. Lássuk a listát ABC sorrendben.

Budapesti Honvéd SE (NB1b keleti csoport első, 20-0 mutatóval)
DEAC (NB1b keleti csoport második, 18-2 mutatóval)
Falco KC Szombathely (NB1a csoport negyedik, 18-8 mutatóval)
MAFC (NB1a csoport második, 20-6 mutatóval)
MTK Törökbálint (Nb1b nyugati csoport második, 17-3 mutatóval)
PVSK-PANNONPOWER (NB1a csoport első, 24-2 mutatóval)
Tehetséges Fiatalok Budapest (NB1b nyugati csoport első, 20-0 mutatóval)
Vasas Budapest (NB1a csoport harmadik, 20-6 mutatóval)

MorgenFerdinand logo


Vasas Budapest
(NB1a csoport harmadik, 20-6 mutatóval)

A Tehetséges Fiatalok után a Vasasnak is hazai pálya a Sport11. Nagyon kiegyensúlyozott jó teljesítményt hoztak egész évben, viszont egyik oldalon sem volt nagyon kirívó teljesítményük, pont ez lehet az erősségük, hogy egy bizonyos kereten belül képesek stabilan teljesíteni. Az is megsüvegelendő, hogy az egyetlen olyan csapat a mezőnyben, akik legyőzték a talán legnagyobb esélyest a PVSK-t.

Legtöbb dobott pontjuk idén: 124 pont (Sopron ellen idegenben)
Legkevesebb kapott pontjuk idén: 52 pont (Jászberény ellen idegenben)

Első ellenfelük: Tehetséges Fiatalok Budapest. Az biztos, hogy az egyik olyan csapat fog nyerni, akinek ez a hazai pályája. Ennél többet megjósolni vagy megtippelni csak elfogultsággal tudnék, ami nem biztos, hogy fedné a valóságot. Ami még biztos, hogy egy nagyon komoly hajtós kétesélyes mérkőzés várható!

Mérkőzés időpontja: 2017. május 4. (csütörtök) 18:45


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.