banner.jpg

 

Kemény percek Budafok ellen, minden szinten

Egy hétvége alatt 3 győzelmet is szereztünk a dél-budai XXII. kerületi csapat ellen. Ehhez nem kellett más, minthogy U20, NB1b és az NB2-es csapatunk is a Budafok ellen játszott, ami körülbelül olyan ritka, mint a napfogyatkozás.

U20as csapatunk újabb magabiztos győzelme után lezárta az alapszakaszt, melyet 20-0-ás bámulatos mutatóval abszolvált. Ezzel elérte azt, hogy az U20-as Final Fourban léphessen pályára. Három fővárosi és egy pécsi csapat lesz majd a négyes döntő résztvevője, melyről hamarosan újabb információkkal jelentkezünk...

NB1b-s csapatunk, a jó második félidőnek köszönhetően megfordította a mérkőzést és úgy tűnt, hogy normál játékidőben sikerül kiharcolnunk a győzelmet. Ez egészen így is látszott az utolsó dobásig, amikor Steier Krisztián távoli hármasával hirtelen kiharcolta a hosszabbítást a hazai gárda. Az extra 5 percben folytatódott a rivalizálás, de Beák Gábor sikeres közeli dobásával a 44. percben beállítottuk a kétpontos győzelmet jelentő végeredményt. Volt még ugyan öt sikertelen dobása a két csapatnak ezután, de talán a fáradtság, meg a kapkodás számlájára írható, hogy egyik sem landolt a kosárban. Ezzel a mérkőzéssel lezártuk az alapszakaszt, és a Nyugati csoport 5. helyén bekerültünk a középházi rájátszásba.

Egy nappal később (vasárnap) NB2-es csapatunkhoz látogattak a budafokiak. Itt meglepetés eredmény született, nem mi voltunk az esélyesek, hiszen nem nagyon kapott ki a BKK idén NB2-ben, igen előkelő helyen a tabella második helyén állnak jelenleg. A mérkőzés nem volt szoros, kevés pontos mérkőzésen, magabiztosan tudtunk nyerni, ezzel van esély arra, hogy NB2-es csapatunk is elérje a 4-5. helyet a tabellán. Ott még 10 mérkőzés hátra van az alapszakaszból, így bármi lehet még...


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585