banner.jpg

Az elvártak szerint történtek a dolgok

A hétvégén az OSE Lions látogatott hozzánk. Nem született meglepetés eredmény egyik mérkőzésen sem, bár az NB1b-s csapatunk meccse lehetett volna szorosabb is.

Ahogy megszoktuk az U20-as csapatunk mérkőzésével indult a szombati program a budapesti Sport11-ben. Az NB1b nyugati U20-as csoport első hely megszerzése (és ezzel a továbbjutás) már nem kérdéses, mindössze a veretlenség megőrzése, maradt kihívás. Ezt a feladatot az Oroszlány ellen is abszolválták a fiúk, méghozzá elég könnyedén. Ha a 31-7-es első negyed nem lett volna elég meggyőző, akkor a 24-8-as folytatás már mindenképpen eldöntötte a félidőig, hogy itt ugyan nem lesz sorozat megszakítás. Magabiztosan az összes negyedet megnyerve 102-43-ra nyertek fiataljaink, így a 19. győzelem is megszületett.

A felnőtteknél, már nem volt ennyire magabiztos a játékunk, bár az is hozzátartozik a történethez, hogy az OSE a második a tabellán, míg mi az 5. hely megtartásáért hajtunk. Hullámzó volt a csapatunk teljesítménye, de a mérkőzés képe alapján az oroszlányi alakulat mindig ellépett, majd mi futva az eredmény után többnyire mindig ledolgoztuk a hátrányt, meg megint kiépítette az előnyét az OSE. és mi megint hátrányból felállva utolértük őket. A felzárkózás iszonyatos energiákat emésztett fel, így a „holtponton” nem tudtunk átlendülni, bár többször is visszajöttünk a mérkőzésbe egyszer sem tudtuk átvenni a mérkőzés irányítását. A harmadik negyed teljesítménye le is döntötte a mérkőzés végkimenetelét, közel 30 pontos hátrányba kerültünk a negyed végére. A záró negyedet már csak le kellett játszani, így ennek eleget tett a két csapat. 74-98-ra kikaptunk, idén először most kaptunk valakitől 90 pont felett. Ezzel a vereséggel együtt is stabilan tartjuk az 5. helyünket, de nyernünk kell az utolsó fordulóban Budafokon, hogy ez biztosan így is maradjon.

NB2-es csapatunk egy újabb hétközi fordulóban fog pályára lépni kedden, azaz ma. A csoportunk élmezőnyéhez tartozó TFSE látogat el hozzánk. Mindkét csapat fiatal, és futós játékot játszik, szóval jó mérkőzés várható!


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.