banner.jpg

 

Sok sérülttel is sikerült a 3/3

Hétközi fordulóban játszott az U20 és az NB1b, majd hétvégén az NB2 is nyert.

Március 14-én kedden kezdte a sor az U20as csapatunk, akiknél már csak a veretlenség megtartása volt a tét. A második helyezett MTK Törökbálint jó erőt képvisel ebben a mezőnyben, így mivel sok hiányzónk volt, így kétségek között utaztunk a „szomszédhoz”. Nem is tudtuk az elején eldönteni a találkozót, ahogy ez eddig mindig megtörtént. Az első negyed (22-22) után, fokozatosan ellépve építettük fel és nyertük meg a mérkőzést. Az eredményjelzőn 67-93 lett végül, így bár nem vártuk, de sima lett a vége, és így két fordulóval az alapszakasz vége előtt elmondhatjuk, hogy megnyertük a csoportunkat (függetlenül a hátralévő két mérkőzés végeredményétől, de azért természetesen ott is a győzelmek megszerzése a cél, jelenleg 18-0 a győzelmi mutatónk), és készülhetünk a bajnokság nehezebbik részére…

Március 16-án csütörtökön játszottak a felnőttek szintén az MTK Törökbálint otthonában. Ez a mérkőzés nem volt annyira sima, mint a két nappal ezelőtti U20. Elmondhatjuk, hogy megszületett ebben az évadban az első hosszabbításos meccsünk. Az első félidőben a hazaiak uralták a mérkőzést, és stabil 14 pontos előny építettek ki, mely a játék képe alapján elegendőnek is tűnhetett. Főleg annak a fényében, hogy a harmadik negyed első felében nem is sikerült közelebb mennünk a Törökbálintiakhoz. Ekkor azonban valami történt. 0-12-es szériát csináltunk, es ezzel egyből nyílttá tettük a mérkőzést. A negyedik negyed fej-fej melletti küzdelmet hozott, és büntetőpárbajt. A két csapat nem bírt egymással így következett a hosszabbítás (67-67). Az 5 perces ráadást 10-13-ra megnyertük, ezzel megszerezve a győzelmet. A felsőházi reményeink – azonban a záró két forduló eredményétől függetlenül – elúsztak. Mivel számunkra a legjobb forgatókönyvvel is csak utolérhetnénk az MTK Törökbálintot, ám velük szemben, rosszul állunk. Ugyan 1-1 győzelem van mindkét csapat neve mellett, de a Törökbálink 5 ponttal nyert, míg mi csak 3-al tudtunk. Így nem maradt más cél, mint hogy a közép ház első helyére hajtsunk.

NB2-es csapatunk hosszabb pihenő után, sima győzelemmel tért vissza, hiszen 35 ponttal verte idegenben a Kandó csapatát. Még 12 mérkőzés van hátra az alapszakaszból, és annyira sűrű a tabella, hogy akár az előkelőnek számító 4-5. helyre is felkapaszkodhatnánk, persze ehhez nyerni kell a mérkőzéseket, amit meg is tudunk tenni, főleg ha az elkövetkezőkben is ilyen szépen és meggyőzően tudunk majd játszani.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585