banner.jpg

Kötelező a hazai győzelem

A hétvégén március 11-én a Tolna megyei Bonyhád csapata látogat hozzánk. A valaha szebb napokat megélt felnőtt csapatuk sem túl acélos, de az U20-as csapatuk pedig nyeretlen még idén.

Az U20-as csapatunk kezdi a szombati programot, 16.00-kor. Koránt sem szeretném lenézni az ellenfelet (soha nem szabad), de akkor is a veretlen első helyezett (tehát mi) fogadja a nyeretlen utolsó helyezettet, tehát a Bonyhádot. Idegenben novemberben 49 ponttal tudtunk nyerni. Most sem más a feladat, mint hogy nyerni kell, és tovább menetelni az U20-as bajnokságban.

NB1B-s csapatunk 18.30-kor kezdi majd. Annak ellenére, hogy a Bonyhád felnőtt alakulata is csak hajszállal teljesít jobban, mint az utánpótlás, ők már tudtak nyerni idegenben is. Novemberben kevés pontos mérkőzésen tudtunk nyerni, a második félidőben nyújtott jó teljesítményünknek köszönhetően. Most nem fér bele a gyenge/álmoskás kezdés. Dominálnunk kell az egész mérkőzést, és nyernünk kell, hiszen lépéshátrányban vagyunk a felsőházi rájátszásért folytatott versenyben!

„Rajta hát, bárhogy bömböl-tombol, zúg a víz, bátor küzdelemre, harcra kész...” - énekelték a gumimacik főcímzenéjében gyerekkoromban, most a csapatainknak is erre a hozzáállásra van szükségük!

NB2-es csapatunk pihenőn lesz a hétvégén!


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.