banner.jpg

Végig vezetve magabiztosan

A múlt hétvégén Pécsre látogattunk, kemény meccsre számítottunk, de a vártnál magabiztosabban sikerült elhozni mindkét meccsen a piros jegyzőkönyvet.

Az U20-as csapatunk kezdett, és náluk elvárás volt a sima győzelem. Már az első negyedben 10-26-ra vezettünk. A két csapat játékán látszott, hogy melyik csapat lesz az, amelyik győztesként hagyja el majd a pályát. Nem is vesztettünk negyedet sem, pedig mindenki pályára lépett nálunk. Továbbra sem találtunk legyőzőre, és újabb lépést tettünk a bajnoki cím elérésének irányában. Ami még tovább erősíti a pozíciónkat, hogy a riválisunk a (második helyezett) MTK-Törökbálint U20-as csapata hibázott Sporonban, hiszen kikapott 102-100-ra.

Felnőtt csapatunk bár nagyon nehéz meccsre volt kilátás, de így is uralta és irányította a mérkőzést végig. Érdekes taktikát választottak a pécsiek, Beák Gábor szerették volna levenni a pályáról. Gábor 40 percet töltött pályán, és tökéletes volt ebben is Merim döntése, hiszen annyira le tudta kötni a hazaiak figyelmét, hogy másik 4 játékosunk kényelmesen ért el kétszámjegyű teljesítményt. Így csapatként nyertünk.
Szombaton a Bonyhádot fogadjuk, nyerni kell, de ez már egy másik poszt témája…


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.