banner.jpg

 

Bajnokok lettünk

2016-17 Hepp-kupa bajnoka a TF-Budapest!

Lehetne szerényen ennyit is írni, hisz a cím mindent kifejez, de hát álszerénynek sem szeretnénk tűnni, és ez most már történelmi tény, hogy a klub 20. évfordulóját a Hepp-kupa megszerzésével ünnepeltük…

Az előzményekről is beszéljünk kicsit. A selejtezőben nem voltunk érdekeltek, az első körben a MAFC Old Boyshoz látogattunk (40-85) Búzás-Szabó-Francva trió dobott 10 pontot, vagy fölötte. A második körben a Budapest Honvéd U23-as csapatához mentünk (49-60) Beák-Tóth tengely dobott 10 pontot, vagy fölötte. Harmadik fordulóban végre már otthon játszhattunk, a Salgótarján látogatott hozzánk (78-56) Beák-Szobi-Szabó-Somogyfoki quartett húzta el a tarjániak nótáját, fejenkénti 10 pont feletti teljesítményükkel. A negyedik forduló tétje már a 4es döntőbe jutás volt. A TFSE otthonába látogattunk (70-89) Szobi-Beák-Somogyfoki trió juttatott minket tovább. Az elődöntőben a Nyíregyháza Blue Sharks igencsak megizzasztott minket, hiszen rendkívül jól kezdték a meccset, de a végére azért sikerült a javunkra fordítani a mérkőzést (80-73) Beák-Búzás-Szobi-Somogyfoki négyes teljesített kiemelkedően. A döntő viszont pont úgy sikerült ahogy terveztük. Az elején egy kicsit elment a Vasas, de aztán átvettük a vezetést és végig uralva a mérkőzést, megnyertük a kupát (73-62) Beák-Szobi duó mellett mindenki hozzátette a magáét! A Hepp-kupában idén dobtunk 465 pontot (77,5 pontos dobott átlag), és kaptunk 350-et (58,33 pontos kapott átlag).


Gyönyörű pillanat, Beák Gábor csapatunk vezéregyénisége és a csapatkapitánya emeli magasba a Hepp-kupát


Kíváncsi vagy, mert lemaradtál róla? Ide kattintva elérheted, és visszanézheted.

Mi lehet az, ami minket eljuttatott idáig? A válasz nagyon egyszerű. A mérhetetlenül sok munka, a kitartás, a védekezés és Merim szakmai hozzáértése, melyet a mindennapi munkába belerak. Az egész egyesületünk olyan mint egy nagy család, mindenki hozzáteszi, amit tud, amiben a legjobb, ez a sikerünk titka, melyet Sárkány Paula a klub vezetője is kiemelt már. Ez kovácsolja erőssé a #TFamily –t.


Így ünnepeltek a srácok a döntő után, még nézni is szép


A Beák-Szobi edzőpár vezette NB2-es csapatunk is nyert, most vasárnap, így feltéve az „i”-re a pontot. 71-55-re letaroltuk a Monort. Ennél szebb ünnepet, mint ez a Hepp-kupa győzelem, még fizetett statisztákkal sem tudtunk volna megrendezni magunknak…

Viszont ennek a sorozatnak vége azzal a mozdulattal, hogy a magasba emeltük a serleget. Most már fókuszálnunk kell a további feladatainkra, mivel az évnek még nincs vége, és feladatunk van még bőven. NB1b-ben még ki kell harcolni a felsőházba kerülést, U20-as csapatunk előtt hosszú még az út, de esélyes a bajnoki címre, és NB2-ben is törekszünk a minél jobb teljesítmény elérésére.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585