banner.jpg

 

Új mezt húzunk… de hogy miért?

NB1b-s csapatunk, kivételes alkalomból, új mezben fog játszani a HEPP-kupa 4-es döntőjében. Nem cseréljük le a mezünket végleg, kizárólag erre az egy alkalomra használjuk majd a most elkészült szettet. Az apropónak elég lehetne a 4es döntő is, hiszen az sem mindennapi, hogy oda bejut egy csapat, de nem csak erről van szó esetünkben…

1997 jelentős dátum volt egyesületünk életében, hiszen abban az évben alakultunk. Idén tehát 20 évesek lettünk, és büszkén mondhatjuk, stabilan állunk. Csapataink jó teljesítményt nyújtanak, edzői stábunk Merim vezetésével jó szakmai munkát végez, a klub stabil háttere pedig családunk a #TFamily „édesanyja” Sárkány Paula és lánya B. Sárkány Rita munkáját dicséri. Adódott is a kérdés, melyet feltettem Paulának. Mi a siker titka, a rendkívül nagy munka mellett? „Csak az elmúlt hét évről szeretnék beszélni, hiszen azóta vezetem én a klubot. A stabilitás, és ez által a siker titka, nálunk abszolút a szakma/szakmai munka. Bárki is érkezik a klubhoz, nálunk az első a mutatott teljesítmény és az alázat, amiket elvárunk, és egy stabil szakmai hátteret és fejlődést tudunk nyújtani cserében. Bár mindegyik csapatot szeretem a maga módján, ha választani kellene, akkor számunkra az U20 a legfontosabb, mert az utánpótlás nevelés jelenti a sportág és a klub jövőjét. Sok eredményünk mellett melyeket az elmúlt években értünk el (Hepp-kupa 3. hely, U20 országos második hely), büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan játékosok is kerültek ki az utánpótlásunkból, akik NB1 A csoportban is megmutathatták/megmutathatják magukat (a teljesség igénye nélkül: Moravcsik Áron és Katona Róbert akik jelenleg is a Vasas színeiben játszanak NB1 A-ban, és Debreceni Dániel aki a MAFC-ban tudta megmutatni magát).” – foglalta össze gondolatait Paula.

Új mezünkről még nem libbentjük fel a fátylat, mert az csak a február 17-én és 18-án Győrben lesz látható. A Toti Sport, akikkel évek óta együttműködünk, jó minőségű és kreatív mezt alkotott nekünk. Beák Gábor aki felnőtt csapatunk meghatározó játékosa, és nem mellesleg az edzői stábunk tagja is minden kreativitását papírra vetette, hogy ezen jeles alkalomból egy különleges mezt tervezzen (annak ellenére, hogy Gábor nem divattervező, mégis annyira benne van a csapat életében, idestova 10 éve, hogy magáénak érezte ezt a kihívást).

Látványtervek láthatóak is az Instagram oldalunkon. Akit érdekel, megtekintheti ide kattintva.

A figyelemfelkeltés is oka az akcióknak, hogy lássák a fiatal klubok, nem lehetetlen a 20 éves kort elérni. „Bár az elvégzett munka fontosabb, mint a ruha, de mi emberek a jeles eseményeken/ünnepeken is szépen szoktunk felöltözni. A mérkőzés pedig pont egy ilyen alkalom számunkra…” – fejtette ki gondolatait Beák Gábor a mez grafikájával kapcsolatosan.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585