banner.jpg

Pénteken Pápán pattogtatunk

Mint ahogy a cím is elárulja, a következő fordulóban, február 10-én pénteken, Pápára utazik az NB1b-s és U20-as csapatunk. A közel 250 kilométeres útnak sikeresnek kell lennie, apelláta nincs. 16.00 órakor kezdik a mérkőzést az U20-ok. Elemezni sem érdemes, mert itt egyértelműen a győzelem a cél.

A hazai pályán kifejezetten gyengén szereplő Pápai U20-as csapat nem okozhat problémát a fiataljainknak. A veretlenség megtartásának érdekében hozni kell ezt a mérkőzést is. Az őszi összecsapáson sem tudott mit kezdeni a Pápa a védelmünkkel, és összesen 39 pontot tudtak dobni akkor (az volt idén a legkevesebb kapott pontja egy mérkőzésen az U20-as csapatunak). Most sem lehet más a cél, minthogy a védekezésünket tovább stabilizáljuk, és folytassuk utunkat a bajnoki cím felé.

18.00 órakor a felnőttek is pályára lépnek. Bár hazai pályán végig vezetve magabiztos győzelmet arattunk a Pápa felett, biztosan nem lesz sétagalopp ez a mérkőzés. Kálmán László vezetésével a pápai alakulat hazai pályán sokkal acélosabb, mint idegenben, ugyanis győzelmeik több mint 80%-át hazai pályán szerezték. A ránk jellemző szívós stabil védekezésre lesz szükség ahhoz, hogy nyerni tudjunk és ezzel megint célkeresztbe fogjuk a felsőházat jelentő 4. helyet.

Február 12-én vasárnap este, a hét zárásaként, 20.00-ás kezdéssel, NB2-es csapatunk is pályára lép idegenben. A győzelem elvárható, hiszen az első összecsapáson is simán túlléptünk rajtuk, majd a kupában is összesorsolták őket (igaz az NB1b-s csapatunkkal) velünk, de ott is könnyedén nyertünk. Idén harmadszor is hozni kell az összecsapást, a Merim által nevelt játékosokkal tűzdelt MAFC OB ellen.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.