banner.jpg

 

Nem sikerült túl jól a hétvége

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém (U20, NB1b), és a Honvéd (NB2) látogatott hozzánk a hétvégén. És bár úgy indult a hétvége, ahogy azt elvártuk, a végére kellemetlenné vált a helyzetünk…

U20-as alakulatunk, hozta a kötelezőt elég simán, és továbbra is tartja veretlenségét, és a csoport első helyét. Mondhatni az első negyedben már kivégeztük az ellenfelünket (30-8), de aztán a félidőig még a maradék kedvüket is elveszítették a vendégek. 58-14-et mutatott a tábla amikor a csapatok a félidei pihenőre vonultak. A második félidőben sem változott a mérkőzés képe, és így tudtuk gyakorolni a különböző taktikai elemeinket, illetve azokat is sokat tudta játszatni Beák Gábor edző, akik kevesebb játéklehetőséget kapnak a rangadókon.

NB1b-s meccsen tudtuk, hogy nem lesz könnyű feladat elérni a célunkat és meglepetést okozni a vendégeknek. A Veszprém jelenleg a tabella élén áll, és 13 mérkőzéses győzelmi szériában vannak (ami jelenleg a leghosszabb pozitív széria az NB1b-ben). Az sem a mi javunkra döntötte el a képzeletbeli mérleget, hogy csapatunk egyik oszlopos meghatározó tagja Beák Gábor kényszerpihenőjét töltötte, és ez merőben megváltoztatta csapatunk játékát, és vezetőedzőnk Merim taktikáját. Az elő 10 perc elteltével egyik csapat sem találta meg ellenfele gyengepontját, így fej-fej mellett haladta. A második negyedben volt egy rövidzárlatunk, mely elegendő volt a Veszprémnek egy 10 pontos előny kiépítésére. A harmadik negyedet meg is tudtuk nyerni, de ekkor már nagyon látszott a fáradtság a csapaton. A negyedik negyedben ez meg is látszott, és itt a Veszprém nagynak mondható, magabiztos 22 pontos előnyt épített ki a mérkőzés végére.

A vasárnapi fiatal titánok összecsapásán (a Honvéd és mi is az U23-as csapatunkkal szerepelünk az NB2-es bajnokságban), is nekünk jutott a statisztaszerep. Mindegyik negyedet magabiztosan nyerte a honvéd, így nagyarányban 47-91-re nyerte meg a vendég alakulat ezt a találkozót.

Gyorsan lépjünk túl ezeken az eredményeken és figyeljünk előre, mert még hosszú a szezon és kulcsfontosságú minden mérkőzés a maga nemében.


#Tfamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585