banner.jpg

Egy gyakorlás, egy rangadó és egy felmérő

Három mérkőzést játszunk a héten, kettőt Győrben, egyet pedig Budapesten Pasaréten a vasas fellegvárban. A cím pontosan leírja az elvárásainkat, vegyük is végig mire gondolok.

Az eddig veretlen, és a soron következő győri mérkőzés esélyese nyitja pénteken a sort. 16.30-kor kezdik az U20-ok a mérkőzésüket. 29 ponttal nyertünk az első fordulóban, és azóta csak erősebb lett a csapatunk, fejlődött a csapatvédekezésünk, szóval most sem várunk szorosabb mérkőzést.

A felnőtteknél viszont igazi rangadó lesz 19.00-kor dobják a labdát. Jelenleg a tabella 3. helyén állnak a hazaiak, és mi vagyunk a 4-ek. Mindamellett, hogy a győzelmünkkel visszavághatnánk az őszi 4 pontos vereségért, a tabellán helyet is cserélne a két csapat, és ezzel megerősíthetnénk a felsőházban a pozíciónkat. Nem készülünk könnyű meccsre, hiszen a Győrnek is fontos mérkőzés. Hazai pályán stabilizálniuk kell a helyzetüket, ha szeretnének a felsőházban (a csoport 1-4. helyén végzett csapat kerül a felsőházi rájátszásba) küzdeni majd. Mindenesetre vérbeli rangadó lehet ez a péntek esti összecsapás, amin ha dominál a védekezésünk, akkor meglehet a győzelem.

Harmadik mérkőzésünkön a szintfelmérés és a tisztes helytállás lehet a cél. NB2-es csapatunk szombaton 19:30-kor kezdi mérkőzését, a Vasas Akadémia II. ellen. A Vasas csapata kiemelkedik az NB2-es mezőnyből. Eddig veretlen Vasas legszorosabb meccsén mindössze 18 ponttal nyert, de átlagban 30-40 ponttal szoktak túllépni ellenfeleiken.

Időpontváltozás: Vasas II. - Tehetséges Fiatalok-Budapest U23, NB2 mérkőzésének időpontja, 2017.01.29. vasárnap 18:00 óra!


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.