banner.jpg

Bowlingban ilyen a tarolás

Bár kötelező volt a győzelem, az ilyen papírforma mérkőzésekből is lehet nehéz, ha nem készítik fel a vezetők a csapataikat...

Pontosabban, nehéz lehetne, ha nem készítené fel az edzői stáb a csapatokat. Ránk ez nem jellemző, így most sem volt ilyen... Emlékszünk még az őszi (2. fordulóra) ahol felnőtt csapatunk Baján megizzadt a győzelemért (60-61), hiszen éppen hogy csak 1 ponttal tudtunk nyerni (a negyedik negyed 7-17-es hajrájának köszönhetően). Azóta eltelt egy fél szezon, és most a bajaiak látogattak hozzánk. A mérkőzés elején már stabil vezetést harcoltunk ki, de a végső döfést a harmadik negyed hozta a vendégek számára, hiszen azt a negyedet 23-2 (!) -re sikerült megnyernünk. A mérkőzés jóval simább volt, mint amire az odavágó után számítottunk. Felnőtt csapatunk 95-48 arányban nyerte meg a mérkőzést.

Eredmények

Az U20-ról is ejtsünk néhány szót. Az első fordulóban (69-78) aránylag szoros mérkőzést játszottak a fiaink a Bajaiakkal, ám most tarolás lett a vége. Még leírni is fura, hogy negyedenként csak 10 pontot kaptak az U20-asok. 114-40-re tarolták le a vendégeket, így továbbra is veretlenek, és vezetik a csoportjukat.

Eredmények


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.