banner.jpg

Fiatal titánok csatája

A hétvégén elkezdtük a második kört az NB1b-ban, illetve az NB2-es csapatunk is játszott kedden.

Nem is meglepő, hogy újabb 30 pontos győzelmet arattunk az Alba-Fehérvár ellen, igaz, most idegenben. Az utolsó helyen álló fehérvári alakulat fiatal tehetséges játékosokból áll, de nem okozott most sem problémát csapatunknak. „Fiatal csapat ellen játszottunk, akik a tabella végén állnak. Az elején küzdöttek, de a védekezésünk ellen nem sok mindent tudtak csinálni. Ennek köszönhetően sok labdát szereztünk, mivel folyamatosan hibára kényszerítettük a rutintalan játékosokat. Bár a Somogyfoki testvérek mindkét oldalon jól szerepeltek, döntött a csapatmunka a javunkra. A második félidőben gyakorlatilag a két U20as csapat játszott egymással. Ez a fiataljainknak – akiknek aznap nem lett volna mérkőzése, hiszen a fehérvárnak nincs U20-as csapata – jó gyakorlási lehetőséget biztosított hogy közelebb jussunk az U23as döntőhöz.” - foglalta össze tapasztalatait Beák Gábor az NB1b-s csapatunk egyik vezére. 51-84-re nyertünk idegenben.

NB2-be kedden a rutinos Csepel II-höz látogattunk. Tudtuk, hogy ha felvesszük a kesztyűt a lassú rutinos játékban, akkor alul maradunk. Így nem maradt más választás, mint a mi akaratunkat rájuk erőltetni. Futni védekezni és darálni a végső sípszóig. Az első negyedben nekik is estünk. 8 pontos vezetést sikerült kiharcolni. Ezt szinte végig tudtuk tartani, tehát az erős kezdés meghozta az eredményét, összességében végül 10 ponttal sikerült megnyernünk a mérkőzést. 83-93-ra.

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.