banner.jpg

 

Háromból kettő

A hétközi Hepp-kupa forduló, melyen kiharcoltuk a 4es döntő részvételünket, megalapozta a hetünket. Nem jutott sok pihenő, hiszen szombaton a Budafokkal játszottunk U20-at és NB1b-t majd vasárnap az NB2 topp csapatai között rangsorolt MAFC Martoshoz látogattunk.

Az U20-asok kezdték a hétvégi meccsdömpinget. A bajnokság utolsó fordulója volt ez a visszavágók előtt. A budafoki együttes mindössze 1 vereséggel a harmadik helyen várta az összecsapást, míg a mieink eddig veretlenül vezetik a tabellát. Komoly hévvel estek egymásnak a csapatok. A nagy iram azonban főként nekünk kedvezett. Már az első negyedben szisztematikus, stabil játékkal 10 pontos előnyt sikerült kiépíteni, melyet a második negyedben újabb 10 pont követett, így a félidőre kényelmesnek mondható 20 pontos vezetéssel mentünk. A második félidő már arról szólt, hogy a lehető legtöbb játékos pályára kerüljön. Ám így is stabilan tartottuk a vezetésünket, és a végén 19 pontos győzelmet arattunk (79-60), így a bajnokság első felét veretlenül abszolváltuk, és a tabella első helyéről várhatjuk a visszavágókat.

U20-as csapatunk a 2016-17 szezon első felében nem talált legyőzőre.

A felnőtteknél sem volt kérdés, nyernünk kellett. Annak érdekében, hogy életben tartsuk a lehetőségünket a felsőházra, nem fért volna bele egy meglepetés vereség. Jól ismerjük a Budafokot, hiszen a nyáron megrendezett kupánkon is részt vettek. Ennek tükrében az első negyed talán furcsán szorosra is sikeredet. A második negyedben azonban már fel tudtuk őrölni ellenfelünket, és kényelmes közel 20 pontos vezetést harcoltunk ki a félidőre. A vendég együttes nem tudott megújulni a második félidőben így ott is a mi akaratunk érvényesült, és kényelmes 36 pontos győzelemmel zártuk a találkozót (88-52). A nagy különbség miatt mind a 12 játékosunk pályára tudott lépni.

Vasárnap NB2-es csapatunk játszott idegenben. A MAFC Martos az NB2-es mezőny topp csapatai között van számon tartva, így tudtuk, hogy nem lesz könnyű elhozni a piros jegyzőkönyvet. Az egyik fegyver, ami a hazaiak ellen működhet a sebesség, lévén ők egy idősebb átlagéletkorú csapat. Az első negyedben sikerült is meglepnünk őket. Azonban nagyot fordult a játék képe ezután. A Martos elkezdte átvenni a játék irányítását, lelassított minket, és rutinos megoldásokkal operáltak. A félidőre már hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A második félidőre sem változott a játék képe, mindkét negyedet a Martos nyerte, így kényelmesnek mondható 17 pontos vereséget szenvedtünk (73-56).


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585