banner.jpg

Mozgalmas első hét

Hepp kupában a TOP 4-ben vagyunk, és újabb meccsek lesznek még január első hétvégéjén (minden csapatunk pályára lép). Szerdán a TFSE csarnokába látogatott NB1b-s csapatunk, hogy megküzdjünk a 4-be kerülésért a Hepp kupán, bár volt már ilyen a klubunk történetében, pont ezért visszavágytunk oda...

Fizikális és taktikai fölényünk is kirajzolódott a szerdai mérkőzésen. Ez volt az elvárás, hiszen a két csapatot egy osztály is elválasztja (a TFSE csapata NB2-ben küzd jelenleg). A mérkőzés lehengerlően indult, és egyből 15 pontos előnyt sikerült kiépítenünk. Annak ellenére, hogy a hazaiak komoly játékerőt képviselnek, ez először a második negyedben mutatkozott meg, amikor kicsit közelebb is tudtak jönni, de így is a jó kezdésnek köszönhetően, simán 13 ponttal vezettünk a félidőben. A harmadik negyed egált hozott (17-17), így maradt a stabil vezetésünk. A záró játékrészre már csak a különbség volt kérdéses. 70-89-re tudtunk nyerni, és így két év után ismét a négyes döntő résztvevői tudunk lenni, mely komoly motiváló erőt ad a srácoknak! Az újévhez közeli mérkőzés ellenére stabil motivált, felkészült csapat képét mutattuk, mely jó előjel a folytatáshoz!

Hétvégén sincs megállás. Szombaton (január 7-én) a Budafok látogat hozzánk. 16:00-kor kezdődik az U20as meccs, ahol a mi célunk csakis a veretlenség megtartása lehet a cél, míg a budafokiak célja mi más lehetne mint megszüntetni a mieink sorozatát, és ezzel átvenni a tabella első fokát. Jó meccsnek ígérkezik.

Az U20 után érkeznek a felnőttek 18:30-as kezdéssel, ahol szintén nyernünk kell, mert egyrészt szükségünk van a karácsonyi csorba kiköszörülésére. Másrészt a szereplésünk javítása elengedhetetlen a célunk eléréséhez, mely a felsőházba kerülés.

A hétvégét, vasárnap az NB2-es csapatunk vendégszereplése zárja majd. A két évvel ezelőtti NB2-es bajnok MAFC Martos otthonába látogatunk, hogy elhozzuk a győzelemért járó két pontot. Nem lesz sétagalopp, de a sebesség, és a védekezés intenzitása mellettünk szól.

Kalandra fel tehát, és húzzuk be mindhárom még a héten hátralévő mérkőzést, hogy jól induljon mindenhol a 2017-es év.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.