banner.jpg

Karácsony előtt, térségi rangadó!

December 23-án pénteken látogat hozzánk az MTK Törökbálint csapata. NB1b-ben, hazai győzelem esetén a két csapat felcseréli helyezését a tabellán, így csapatunk a 4. helyre léphet előre.

U20-ban pedig eddig két veretlen csapat csap össze, így az egyiknek biztosan megszakad a győzelmi szériája, a győztes pedig lépéselőnybe kerül.

16.30-kor U20-as csapatunk lép pályára először, ahogy már megszokhattunk a hazai rendezésű meccseken. A bajnokság eddigi két veretlen csapata lép pályára, hogy még az év vége előtt eldöntsék, hogy melyikük várja a dobogó első fokáról az idény 2017-es etapját… Szinte mindenben azonos paramétereket vonultat fel mindkét csapat, így izgalmas, a végletekig kiegyensúlyozott mérkőzésre számíthatnak a kilátogatók. Az idei év legkeményebb meccs lesz ez mindkét csapatnak. Ha tervezted, hogy valamikor megnéznél egy U20-as meccset, és csak egyet választhatsz, akkor ez legyen az (legyen ez a jeles alkalom), mert a jelenlegi mezőny két legjobb csapatát láthatod egymás ellen küzdeni!

Az U20-as meccs után 19.00-tól pedig jönnek a felnőttek. Térségi rangadó révén amúgy is kiemelt figyelemmel van követve ez az esemény, de még izgalmasabbá teszi a helyzetet, hogy a mezőny ennyire kiegyenlített, és hogy mindkét csapat szinte azonos adatokkal szerepel a tabellán. Év zárásának nem is kívánhattunk volna jobb kilátásokkal kecsegtető mérkőzést.

A mérkőzések után biztos mindenkinek jobban fog esni a bejgli és a megannyi finomság, mely ilyenkor ránk vár. Mi is lehetne ilyenkor mondani, meghitt békés karácsonyt, és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk! Ám előtte kiabálja mindenki együtt, hogy HAJRÁ TF!


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.