banner.jpg

 

Helyt álltunk a bajnokesélyes otthonában is

Szombaton a szezon egyik legnehezebb meccsén léptek pályára NB1bs játékosaink, de előtte az U20-ok folytatták a menetelést.

A mérkőzés esélyese egyértelműen a mi csapatunk volt, U20-on. „A tudáskülönbség hamar kirajzolódott a két csapat között. A hazai csapat a nevéhez mérten küzdött, de így is folyamatosan nőtt a két csapat között a különbség. Még az első félidőben volt egy közjáték, mely megszakította a meccset – kiállíttatta magát az ellenfél edzője, miután két technikai hibát is kiért magának reklamálásért (a szerk.) –, de a mi lendületünket nem tudta megtörni. A második félidőben, az addiginál is jobban tudtuk uralni a meccset. A megnyugtató vezetés tudatában nagy rotációt alkalmaztunk, így mindenki pályára került, és tudtunk készülni/gyakorolni éles meccsen. Szép megoldások tarkították a meccset, tökéletes felvezetése volt a felnőtt összecsapásnak.” – nyilatkozta Beák Gábor az U20-as csapat edzője.

A második mérkőzésen a felnőtt csapatoké volt a pálya. Mint ezt a felvezetőben boncolgattuk, a kevés pontos mérkőzés a mi malmunkra hajtja a vizet, így mi elejétől kezdve erre törekedtünk. Be is jött a taktika, hiszen végig kiélezett és nyitott volt a mérkőzés. Bár egy utolsó másodperces Lewis Jestin (az Oroszlány amerikai légiósa) ziccer segítette a hazaiakat a győzelemhez. Ez az a fajta vereség volt, mely már szinte felér egy győzelemmel, hiszen tovább erősítette az eddig is tudott tényt számunkra, hogy senki sem írhat le minket, és mindenki ellen, legyen az akár idegenben is, képesek vagyunk nyerni. 67-65-re nyertek a hazaiak.


az utolsó pillanatokban Szobi Dániel nem volt az Amerikai előtt, így pontra tudta váltani a közeli dobást... nézd meg a videófelvételen

  

 

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585