banner.jpg

NB2-es hullámvölgy vége

Az elmúlt időszakban NB1b-s csapatunk pihenőn volt (természetesen a meccsmentes időszakot az aktív felkészülés töltötte ki), míg NB2-es csapatunk sorozatterhelés alatt töltötte ezt az elmúlt két hetet.

Már beszámoltunk az U23-as NB2-es csapatunk első pár meccséről. És tudjuk, hogy nüansznyi dolgok miatt de vereségeket szenvedtünk. Sőt a Hepp kupában sem jutott a legjobb 8 közé ez a csapatunk, de így is szép és nem várt teljesítmény volt a legjobb 16 közé bejutni. A Hepp kupa mérkőzés másnapján egyből Budafokra látogattunk. Az első félidőben 9 pontos előnyt sikerült összegyűjtenünk, de már akkor látszott, hogy egy nappal azelőtt egy hosszabbításos meccs már a srácaink lábában volt. Ez a harmadik negyedben ki is csúcsosodott, hiszen a Budafok egy magasabb sebességi fokozatba kapcsolt, amit mi nem tudtunk követni. Ebben az ominózus 3. negyedben teljesen elvesztettük az addig felépített előnyünket, így izgalmassá téve a végjátékot. A negyedik negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat. Egyszer az egyik, másszor a másik vezetett 1-1 ponttal. Izgalom és fordulópont volt bőven a mérkőzésben. Hiábavaló volt a küzdés, mert a végén kicsúszott a kezünkből a győzelem, és egy ponttal alulmaradtunk...

Jót tett a kis pihenő, szó szerint csak kicsit, mert vasárnap ismét játszott NB2-es csapatunk, Gödre látogattunk. Gödön egy szívós, hajtós csapattal találtuk szemben magunkat. Bár végig vezettünk, és nem volt kétséges, hogy ezt a meccset behúzzuk, de sokat hibáztunk. A gödi alakulat hazai pályán nem dob rosszul, így a hibáink miatt, amiket ők ki tudtak használni, nem sikerült leszakítani magunkról őket. Az utolsó négy percben teljesen utolértek minket, 1 ponttal vezettünk csak, de nem tudták megfordítani, mert a kritikus pillanatokban mindig sikerült betalálnunk. Majdnem mindenki kapott játéklehetőséget, és végül is sikerült megszakítani a rossz szériát!

Ezzel a gödi látogatással NB2-es csapatunk lezárta a 2016-os évet. Legközelebb 2017. január 8-án vasárnap látogatunk a MAFC Martoshoz. Addig bőven van idő rendezni a sorainkat.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.