banner.jpg

 

Egy már az elit 8-ban

A hétvégén NB1b-s csapatunk pályára lépett a Hepp kupa nyolcad döntőjében, ahol, mint a neve is mutatja a legjobb 8 közé kerülés volt a tét. Az ellenfelünk a Salgótarjáni KSE volt. NB2-es csapatunk pedig egy komoly meccsdömpingbe kezdett.

Rangadóhoz méltóan kezdődött a HEPP kupa mérkőzés, mely 2016. november 25-én péntek este került megrendezésre a SPORT11-ben. Egyből a mérkőzés elején igyekeztünk megszerezni a vezetést, mely sikerült is, de a Nógrád megyeieket nem sikerült lerázni, sőt a negyed végére fel is zárkóztak teljesen, így kiegyenlített 20-20 lett az első negyed vége. A második negyedben azonban óriásit léptünk a továbbjutás kiharcolása felé. Elsősorban Beák Gábor ponterős játékának, meg természetesen a jó védekezésünknek köszönhetően, stabil előnyt sikerült kiharcolnunk. A félidőben 17 pontos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe. A második félidőben ez az előny, nem hogy kitartott volna, még tovább nőtt, így egy pillanatig sem volt veszélyben a továbbjutás. Kényelmes 22 pontos különbséggel léptük le a Salgótarjánt. NB1b-s csapatunk így a Hepp kupa mezőnyének legjobb nyolc csapat közé került, egy lépésre vagyunk a Final Four-tól, és várjuk a sorsolást, hogy ehhez melyik csapattal kell majd összecsapnunk.

NB2-es csapatunk pedig egy elnapolt mérkőzést pótolt be, ezzel egy óriási meccsdömpinget kezdve, melyen Nagykátára látogatott, hogy az eddig nyeretlen, csupa fiatal játékosból álló Lehel kosársuli ellen lépjen pályára. Az összecsapás nem hozott meglepetést, csapatunk végig vezetve, magabiztosan hozta a kötelező győzelmet. 61-84-re nyertünk. Még két alapszakasz mérkőzése lesz NB2-es csapatunknak, mire vasárnap ők is le tudják játszani a Hepp kupa rájuk eső fordulóját, a Megyeri Tigrisek vendégeként. A Hepp kupa ezen mérkőzése: 2016. december 4-én lesz, így mondhatni sűrű lesz a programja NB2-es csapatunknak.

Kedden 2016. november 29-én a Kandó ellen játszanak, míg csütörtökön a Közgázt fogadjuk… Az első mérkőzésen bár a csapatunk az esélyes, de a második már nevezhető rangadónak, majd jön a csúcspont vasárnap, ahol a másik budapesti NB2-es csoport éllovasához látogatunk, hogy kiharcoljuk a továbbjutást és így a Hepp kupa TOP8 csapata között két alakulatunk is képviselhesse egyesületünket. Ehhez a sorozat 100%-os abszolválásához azonban extra játékra lesz szüksége a csapatnak, és a Beák Gábor – Szobi Dániel edzőpárostól is a maximumnál többre lesz szükség.

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585