banner.jpg

Elvárás a négyből négyet hozni

Pénteken (november 19-én) ismét nyakunkba vesszük a lábunkat, és rójuk majd a kilométereket, hogy odaérjünk időben a Völgységbe. A jobb szezonokat is megélt Metal-Work Bonyhádi KSE Először az U20-ok kezdenek 16.30-kor, aztán lépnek pályára a felnőttek is 19.00-kor.

Az U20-as meccsen a két véglet találkozik. A fiaink a hetedik győzelmük megszerzésére törnek, amivel megőrizhetik a veretlenségüket. A hazaiak pedig ide nyolcadik mérkőzésükön reménykednek az eddigi rossz sorozat megszakadásában, hiszen ők idén még nem nyertek. Papírforma szerint hoznunk kell ezt a győzelmet, bár Bonyhádban senki semmikor nem mehet biztosra.
NB1b-s csapatunk is esélyesként léphet pályára péntek este, és hoznia is kell ezt a meccset. Ám azt se feledjük, hogy Rutkai Péter (Bonyhád vezetőedző) legényei két szezonnal ezelőtt megnyerték az NB1b-s bajnokságot, és hazai pályán extra bravúrokra képesek. Idei két győzelmüket is hazai pályán sikerült megszerezniük, tehát nem alapozhatunk mindent a papírformára. Kész szerencse, hogy csapatunk sosem szokott félvállról venni egyetlen mérkőzést sem.
NB2-es csapatunkra pedig két mérkőzés is vár… Vasárnap hazai pályán az első, a Százhalombatta érkezik, majd hétfőn a Lehel kosársulit látogatjuk meg Nagykátán. Egyik csapat sem képvisel nagy játékerőt, hiszen a két csapatnak közösen van 1 győzelme és 9 veresége… Nekünk nyerni kell a mérkőzéseket, hogy folytassuk utunkat tovább a tabellán felfelé. Egyre összeszedettebb ezen csapatunk játéka is. Nem lehet más az elvárás, mint négy győzelemmel zárni ezt az etapot is.

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.