banner.jpg

Három mérkőzés itthon a hétvégén

Ismét az összes csapatunk itthon fog játszani. Pénteken az NB1b és az U20 majd szombaton az NB2 is pályára lép a Sport11-ben.

PVSK-Kronosz Kaszinó csapata látogat hozzánk, hogy 17.00-kor az U20-as csapatunk ellen lépjenek pályára. Az előjelek alapján ezen a mérkőzésen kötelező megszerezni a piros jegyzőkönyvet, másként mondva a győzelmet.
19.30-kor pedig következnek a felnőttek. NB1b-s csapatunk az utóbbi két mérkőzésen megszerzett győzelmével kapaszkodik fel a tabellán ennek folytatásához elkerülhetetlen a győzelem megszerzése. Hazai pályán amúgy sem ildomos egy olyan csapatnak kikapnia, aki a felsőházat veszi célba. Így tehát biztosan kijelenthetjük, hogy felnőtt csapatunk is megtezs mindent a győzelem megszerzéséért.

Szombat késődélutáni programnak pedig U20-as csapatunk mérkőzését tudjuk ajánlani. NB2-es csapatunk ugyan a Hepp-kupa legjobb 16 csapata között van, de a bajnokságban javításra szorulnak. Ennek első lépése lehet, hogy a Budaörsi DSE csapatát legyőzi. A 17.00-kor kezdődő mérkőzésen a fiatal nagy sebességű játékra lehet számítani, hiszen a budaörsi alakulat is fiatal csapatnak számít az NB2 átlagát tekintve.

Összegezve:

2016. november 11-én (péntek) 17.00 U20
2016. november 11-én (péntek) 19.30 NB1b
2016. november 12-én (szombat) 17.00 NB2

Várunk mindenkit szeretettel a Sport11-ben!

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.