banner.jpg

 

Egy újabb klubtörténeti mérföldkő

Csütörtök este minden elvárásunkat felülmúlta NB2-es csapatunk. A Hepp-kupa legjobb 16-os mezőnybe jutásáért, az NB1b-ben szereplő Óbudai Kaszásokat fogadtuk.

Régóta ismerjük az óbudaiakat, és tudjuk, mik az erősségeik, így tudtunk készülni rá, hogy nagyon nehéz ellenfél lesz. Szép, kiegyensúlyozott játékkal rukkoltunk elő, így sikerült nyernünk a forduló egyik meglepetését okozva. A nemvárt meglepetés után természetesen beindult a lelkesedésünk, hiszen bár fiatal a klubunk, de ritkán élhet át az ember klubtörténeti mérföldköveket. Már csak egy apró lépés, talán mondhatni kötelező győzelem kellett ahhoz, hogy a klubtörténelemben először mindkét Hepp-kupában induló csapatunk bekerüljön a legjobb 16 közé.

Vasárnap NB1b-s csapatunk a Budapesti Honvédhoz látogatott, és hozta a kötelezőt. A Honvéd hazai pályán erősnek számít, így nem szabadott őket félvállról venni. Nem is tettünk így. Az első 5 percben még fej-fej mellett haladt a két csapat, de aztán szépen lépésenként sikerült egy kényelmes előnyt kiharcolnunk a félidőre. Akkor már 15 ponttal vezettünk. A harmadik negyed első 5 percében ugyan nehezen pörögtünk fel ismét a szünet után ennek is volt köszönhető, hogy 10 pont környékére csökkent az előnyünk. Ám azt követően ismét felvettük a ritmust, és utána már stabilizálódott a 10 pont fölötti előnyünk. A végére 11 pont meg is maradt az előnyünkből. 49-60-ra nyertük a mérkőzést és ezzel mindkét csapatunk a Hepp-kupa legjobb 16-ja között folytathatja. A következő párosítást még várjuk, hiszen vannak még mérkőzések, amiket le sem játszottak, de a következő körben a tét már a legjobb 8-ba kerülés.


Szerintem még a legfanatikusabb szurkolóink sem várják, hogy oda is mindkét csapatunk bejusson, de ezek után már ki mer bármit is kijelenteni. Egy dolgot merek csak kiabálni SZÉP VOLT FIÚK, ÉS CSAK ÍGY TOVÁBB!

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585